AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimleri için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının açıklanmasının ardından muhalefet kanadından Kurum'a yönelik yıpratma operasyonları başladı. CHP Eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in yaptığı algı operasyonuna hazırlanan video ile cevap verildi. 

GÜRSEL TEKİN 'BİR TANE GÖSTERSİNLER' DEDİ BİNLERCESİ GÖSTERİLDİ

Geçtiğimiz gün bir televizyon programına konuk olan CHP'li Gürsel Tekin, AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum'a yönelik bir algı operasyonuna girişti. Programda konuşan Tekin, Kurum'un Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı dönemine ilişkin 'çalışmadığını' iddia ederek "Murat Kurum ile ilgili kentsel dönüşüm hikayeleri diye anlatılır. Ben rica ediyorum İstanbul'da bırakın çoklu kentsel dönüşümü tek bir tane kentsel dönüşüm örneği göstersinler" dedi.

Tekin'in bu sözleri üzerine Murat Kurum'un bakanlık döneminde yaptığı kentsel dönüşüm projelerini kapsayan bir video hazırlandı. Videoda Murat Kurum'un Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı döneminde binlerce kentsel dönüşüm projesinin temelini attığı, biinlercesinin ise tamamlanarak teslim edildiği görüldü. 

Yorumlar 80 Yorum Var
  • Bolulu 23.01.2024 23:24
    Onca sene CHP de vekillik yaptın bu ülke için ne yaptın hangi derdine deva olsun diye bir çare önerdin sadece kendi ne çalışmış sın
  • Timur özbay 23.01.2024 23:05
    Garson gürselin siyaset yapmasi kendisine yaptigi en büyük kötülük. Kendine iyilik yapsin lütfen
  • Barzan 23.01.2024 23:01
    adamlarin ülkeden haberi yokki
  • nerde 23.01.2024 23:00
    çamur atacagına bir tane chp den örnek göstersin.
  • Misafir 23.01.2024 22:41
    Eğer Hataylılar bu adamı desteklerse yapacak bir şey yok.Kendi düşen ağlamaz.
Daha fazla yorum görüntüle