Cumhur İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Bakırköy'de esnafı ziyaret etti.
İlçede esnafı gezen Kurum, vatandaşlarla sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

Ziyaret gülümseten anlara da sahne oldu. Kurum, kendisine selam verirken ıslık çalamayan gence ıslık çalarak cevap verdi. Kurum’a, esnaf ziyaretinde AK Parti Bakırköy Belediye Başkan adayı Ali Talip Özdemir eşlik etti.

"EN BÜYÜK ÖNCELİK, İSTANBUL'U OLASI DEPREMLERE HAZIRLAMAK"

Kurum, 39 ilçede dönüşüm ofisleri açacaklarını, en büyük önceliğinin, İstanbul'u olası depremlere hazırlamak olduğunu söyledi.

Elazığlı olduğunu belirten bir vatandaşın, "Elazığ’a çok hizmetiniz oldu." demesi üzerine Kurum, "Elazığ'ın fahri hemşehrisiyim." yanıtını verdi.

Kurum, geri dönüşüm için atık yağları topladığını ifade eden esnafa, "Çevrecilik ne kadar önemli, vatandaşımız söylüyor. Çevrecilikten anlamayanlar, bizim çevre yatırımlarımızı bırak devam ettirmeyi, geri söküyorlar." dedi.

Tüm enerjilerini İstanbul'a vereceklerini söyleyen Kurum, "Seçim sonrasında da seçim öncesi gibi sahada olursunuz inşallah." diyen vatandaşa, "5 yıl bakanlık yaptım. 81 ile gittim. Her afette, selde vatandaşımızın yanında oldum. Söz verdim, sözümü tuttum." ifadelerini kullandı.

Kurum, Bakırköy'de başka bir mutluluk ve heyecan olduğunu vurgulayarak, "Bakırköy 'Yeniden İstanbul' diyor. 31 Mart'ta inşallah Bakırköy'de Ali Talip başkanımla, İstanbul'da, İstanbul'un muradıyla yeniden yükseliş dönemini hep birlikte başlatacağız. Az kaldı, inşallah bu 68 günde her eve gidelim, her kardeşimizi kucaklayalım. Hep birlikte İstanbul'u emin ellere teslim edeceğiz. Bakırköy'ün de makus talihini hep beraber değiştirelim." şeklinde konuştu.

Murat Kurum, dershaneden dönen gençlere başarılar diledi.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Kızıl elma 24.01.2024 02:14
    Haydi İstanbul Sıra sende İstanbul demek ekonomi demek Boşa geçen 5 yıl sonunda şimdi çalışma zamanı
  • Gazi38 23.01.2024 23:03
    Cevre ve sehircilik bakaniyken istanbul'u coplukten kurtaracagini gosterdi,isim ayni olmasada ikinci Tayyip donemi geliyor Allah'in izniyle...
  • 1905 23.01.2024 21:52
    Haydi İstanbul böyle adama oy verilir oyum İstanbul ve Üsküdar
  • X Day 23.01.2024 20:42
    Meydan başkan görsün. İmamoğlu sende pılını pırtını topla, mekanın sahibi geliyor 1 Nisanda
  • Vatansevet 23.01.2024 20:40
    Maşallah İstanbul kurtulacak. Kurum, kurumdiuoruz
Daha fazla yorum görüntüle