Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ "ABD ve diğer teröre destek veren devletler bu iki yere eli kulağında bir harekatı beklediği için yedek Kandil'i yani Süleymaniye'yi canlandırma yoluna gittiler. ABD her ne kadar toy bir devlet olsa da bu kadar şeytani akıl var." dedi.

Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ ÜLKE TV'de Suriye'de ve Irak'ta terörün yeni yapılanmaları hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Başbuğ şu ifadeleri kullandı;

"YEDEK KANDİL SÜLEYMANİYE"

Sincar'a 2. Kandil derdik. Bir de Mahmur yani "Kuluçka yuvası" biz buraları çok dillendirdiğimizden ABD her ne kadar toy bir devlet olsa da bu kadar şeytani akıl var. ABD ve diğer teröre destek veren devletler bu iki yere eli kulağında bir harekatı beklediği için yedek Kandil'i yani Süleymaniye'yi canlandırma yoluna gittiler. Düne kadar adı anılmazdı ama son dönemlerde çok konuşuyoruz.

BÖLGENİN EN KULLANIŞLI ELEMANLARI TALABANİ'NİN İKİ OĞLU

Süleymaniye'de KYB'nin "Kürdistan Yurtseverler Birliği" diye anılan Talabani hakimiyetindeki bölgede gerçekten iğrenç işler yürüyor; teröre destek, teröristlere verilen eğitim, finansman bu coğrafyada çevrilmeye başlandı. Talabani'nin iki oğlu bölgedeki en kullanışlı elemanları haline geldi. Bu iki unsurdan Bafel sahada varlık gösterecek aynı zamanda siyasi otorite olacak şekilde lanse edilecek bir konuma hazırlanıyor. Başarırlarsa Irak'ın başına getirilebilecek rol model havası veriliyor. Kardeşi de kripto bir şekilde AB ile diğer ülkelerle iletişim halinde.

"SÜLEYMANİYE'DEN HELİKOPTERLERLE TAŞINIYORLAR"

Teröristler Suriye'den getirtilip Süleymaniye'ye getiriliyor. Buradan da çeşitli bölgelere helipkopterlerle taşınıyorlar. Hatta helikopter kazası olduğunda bunu çok net gördük. Ölenlerin hepsi PKK'lı teröristlerdi.

"TRUMP İKTİDARDA OLSAYDI ABD BÖLGEDEN ÇEKİLMİŞTİ"

Trump iktidarda olsaydı ABD askerleri bölgeden çekilmişti. Trump "DEAŞ'la mücadelemiz bitmiştir, Evimize dönüyoruz" demişti. Hemen sonrasında ise 3-5 kolda yalanladılar. İlk başta yardımcıları yalanladı. 

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Yakup 26.01.2024 07:55
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
  • Das 26.01.2024 03:40
    Abd nin seytani akli yok ama sayin biden seytani akli var secimle gitmeli yoksa dünyada daha cok savaslar baslayacak
  • Osmanlı Türkü 26.01.2024 00:37
    Abd güven olmaz asla boşluk verilmemeli sürekli hedefler vurulmalı özellikle abd verdiği silah depolari vurulmalı ırak ve suriyeden çıkacakmış gaz alma hamleleri biliyorlar Türkler kızmış o yüzden bu söylemler dikkat edilmeli
  • Babacan 26.01.2024 00:22
    Kardesim kani bozuklara güvenmeyin yemin ediyorum kardes mardes hikaye yüzümüze bakip arkamizdan bin oyun oynuyorlar sakin talabani barzani bos adamlar bozuklar bizim bizden baska dostumuz kardesimiz yok
  • BAYBURT SEVDALISI 25.01.2024 21:52
    Zatend7nyanınenşeytanıamerika suyurdüşmanuyumaz Amerika'ya çekidüzen vermelisinreisim
Daha fazla yorum görüntüle