Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen'in eşi Aysel Öymen cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene, Aysel Öymen'in yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu bazı siyasetçiler ile medya, sanat ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

SOĞUK RÜZGARLAR ESTİ

Tören sırasında gergin ve soğuk tavırlar dikkat çekerken, Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanına giderek, cenaze töreninde ayaküstü konuşmaya çalıştığı görüldü. Kılıçdaroğlu'nun ise soğuk tutumu dikkatlerden kaçmadı.

KILIÇDAROĞLU REDDETTİ

Kılıçdaroğlu ile ayaküstü konuşan Ekrem İmamoğul'nun davette bulunduğu, ancak Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu'nun davetini reddettiği ortaya çıktı.

Törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Biz Cumhuriyet Halk Partisi ailesiyiz. Bugün acımız büyük. Genel Başkanlarımızdan Sayın Altan Öymen'in eşi rahmetli oldu. Onu ebediyete uğurladık. Dolayısıyla yine önceki dönem Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'na da hal hatır sorduk, selamlaştık. 'Eğer kalacaksanız, vaktiniz olursa, sizi misafir etmek isterim.' dedim. Özel bir buluşma planlanmış bu akşam. Öyle vedalaştık. Kendisini iyi görmekten de mutlu oldum. Allah sağlığını, sıhhatini versin. İnşallah hep sağlıkla, güzel günlerde bir arada olalım." diye konuştu.

GAZETECİ ŞAHİN'DEN KILIÇDAROĞLU KULİSİ

Gazeteci Zafer Şahin, sosyal medya hesabından, "Çok ilginç bir Kılıçdaroğlu vs CHP kulisi.." diyerek paylaşımda bulundu.

Şahin paylaşımında, "Çok ilginç bir Kılıçdaroğlu vs CHP kulisi.. Dün Altan Öymen’in eşinin cenazesinde Ekrem İmamoğlu‘nun Kemal Kılıçdaroğlu’na bir yemek daveti oldu. Kılıçdaroğlu daveti nazikçe reddetti ancak bugün yeni bir gelişme oldu. Dün İmamoğlu’na imam randevu vermeyen Kılıçdaroğlu bugün Akmerkez Papermoon’da, Emre Kongar, Canan Kaftancıoğlu ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu buluştu: Saat  15:00’te başlayan yemek yaklaşık 18’de bitti.." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 39 Yorum Var
  • Adil 27.01.2024 18:31
    Hay ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH HAY ALLAH
  • Adil 26.01.2024 19:03
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
  • Mustafa 26.01.2024 11:52
    Demekki vasifsizin vasifsizida olurumus, ve giden vasifsiz gelenin yaninda kurtarici gibi gorunurmus.
  • Ayısigi 26.01.2024 11:10
    Baba ogul gibiydiniz burutuz gibi babayi arkadan vur sonra musafir et yaaaa ibb baskani sen neymuşsin beh
  • Coco 26.01.2024 11:02
    bunlarda cenaze namazı varmı ?
Daha fazla yorum görüntüle