Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı bir canlı yayında CHP'yi adeta bombardımana tuttu. CHP Sözcüsü Deniz Yücel'in kendisi hakkındaki iddialarına tepki gösteren İnce, "Utanmalısınız" dedi. CHP ile yaptığı görüşmelerde neler yaşandığını da anlatan İnce, "Bana kumpas kuranları aday yaptılar" ifadelerini kullandı.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde "İttifak" görüşmelerinde bulunan CHP ve Memleket Partisi uzlaşamadı. İttifak görüşmeleri sonuçsuz kaldıktan sonra ise her iki taraftan karşılıklı salvolar gelmeye devam ediyor.

CHP'YE: UTANMALISINIZ!

CHP ile köprüleri tamamen atan ve yerel seçimlere Memleket Partisi olarak tek gireceklerini açıklayan Genel Başkan Muharrem İnce, Özgür Özel başta olmak üzere CHP yönetimini adeta bombaladı. CHP tarafından kendisine haksızlık yapıldığını söyleyen Muharrem İnce, CHP Sözcüsü Deniz Yücel'in kendisi hakkında söylediği sözlere de yanıt verirken "Utanmalısınız" ifadesini kullandı.

"CHP BANA KUMPAS KURANLARI ADAY YAPTI"

CHP ile yaptığı görüşmelerde bilinmeyenleri de anlatan İnce, "Bana kumpas kuranları aday yaptılar" dedi. Yerel seçimlerde "İstanbul'da koşulsuz destek vereceğiz" açıklamasından neden döndüğü ile ilgili soruya da yanıt veren Muharrem İnce, "Bana kaset kumpasını kuranları baş köşede ağırlayıp, aday gösterdiler. Bunlar beni istemiyorlar. Bütün bunlar olurken ayıp olmuyor mu?" sözleriyle duruma tepki gösterdi. "Bir ilçe istemişim vermemişler, aferin size aferin" ifadelerini kullanan İnce, "Ali Babacan'a onlarca vekil verirken iyi de İnce'ye bir belediye mi veremediniz?" diye ekledi.

"BUNLAR KOMİK ÇOCUKLAR YA!"

İnce sözlerine şöyle devam etti: "Bir ilçe istediysem çok sembolik bir şey istedim. Ali Babacan'a onlarca vekil verirken iyi de İnce'ye bir belediye mi veremediniz? Sizin derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Kurultay derdiniz var sizin seçim yapmak gibi derdiniz yok. Koltuk derdiniz var Ben sizin ayağınıza beş kez geldim. Bu seçim önemli dedim. Bana kaset kumpasını kuranları baş köşede ağırlayıp, aday gösterdiler. Bunlar beni istemiyorlar. Bütün bunlar olurken ayıp olmuyor mu? Ümit Özdağ'a MİT müsteşarlığı verirken, 3 bakanlık verirken iyi, Temel Karamollaoğlu'na Gültekin Uysal'a cumhurbaşkanlığı verirken iyi de İnce'ye verirken kötü. Bunlar komik çocuklar ya!"

CHP'YE MİLLİ TEPKİ

CHP'ye olan eleştirilerine devam İnce, "Omurgalı olacağız omurgalı. Muhalefetin umut olamamasının birinci konu milli konulardaki, duyarsızlık, omurgasızlık." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 52 Yorum Var
  • Ne celiski 28.01.2024 17:03
    CHP sayın inceyle en ağır şekilde uğraşıyor öncenin kuyusunu kazıp ayağını kaydırmaya calisiyor ama sayın ince ise seçimlerde hala CHP ile beraber hala CHP destekliyor bu ne celiskidir....? Sayın inceye sorsaniz Cumhur ittifakimi yoksa CHP hdp başında olduğu millet ittifakimi diye hiç düşünmeden millet ittifakı diyecektir
  • aksaray 28.01.2024 16:49
    sayın muharrem bey kendine kumpas kurulduğunu iyi biliyorsun. ve biliyorsunki chp zihniyeti hep hakaret iftira kumpas küfür üzerine siyaset yapar. madem siz çok temizsin o zaman chp zihniyeti ile siyaset yapmayacaksın. diğer partilere bak ders al.
  • Muharrem 28.01.2024 16:42
    Doğruya doğru
  • ffff 28.01.2024 16:35
    chp bu faşist iftiracı neden muhatap alıyorsunuz
  • Ail 28.01.2024 16:32
    Bu adamın neye karşı olduğunu çözemedim Bir gün onlarla bir gün bunlarla
Daha fazla yorum görüntüle