CHP'nin medya organı Halk Tv'de sabah programlarını sunan gazeteci İsmail Küçükkaya, yerel seçime kısa bir süre kala bugünkü yayınında CHP'nin aday belirleme stratejisini ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel yönetimini eleştirdi. CHP'nin aday belirleme sürecinde ciddi hata yaptığını söyleyen Küçükkaya, siyasal iletişim uzmanından ders almalılar tavsiyesinde bulundu.

"ÖZEL'İN SİYASET DİLİ ORTADA"

CHP'nin genel başkan değişimiyle yeni yönetime geçtiğini söyleyen Küçükkaya, "yeni yönetim aday belirleme sürecinde çok ciddi acemilikler yapıyor." dedi. CHP yönetiminin yaptıklarının seçmen gözünde çok bir karşılığı olmadığını belirten Küçükkaya, "Özgür Özel'in yeni siyaset dili ve pratiği ortada. Ama bu ortaya çıkan manzara partisi ve yeni yönetim için iyi değil, onu da ifade edeyim. İzmir'deki durum iyi değil mesela. Diğer büyükşehirleri de açıkladılar ama geç geç açıkladılar. Yani bu seçmenin kafasını karıştırır." ifadelerini kullandı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÖVGÜ

CHP'nin elinde mevcutta 12 tane büyükşehir belediyesi olduğunu ve bu kentlerin adaylarını parça parça açıkladığını söyleyen Küçükkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim staratejisine övgüler yağdırdı. Küçükkaya "Erdoğan nasıl yapıyor bakın. Deprem bölgesindeki belediye başkanlarının tamamını değiştirdi iktidar partisi." şeklinde konuştu. 

Yorumlar 63 Yorum Var
  • Sebahattin 31.01.2024 01:13
    Ayligini Chp den Alan baska partiyi niye ovsun. Tezgahin Bir parcasi herhalde
  • YILDIRIM 30.01.2024 05:17
    Bu güne kadar yaptığın kılavuzluk işe yaramadı mı KK? Eee, tabi Kılavuzu Karga (KK) olanın burnu b..tan kurtulmaz.
  • YILMAZ 30.01.2024 04:59
    Bu alçakların bir kısmı baktılar ki hakaret ve tehdit, yalan ve tezvirat dili millette karşılık bulmuyor, işe yaramıyor, bu kez safa yatıp yumuşak huyluymuş gibi rol kesiyorlar. Günaydın, sevsinler senin bu iki yüzlü, sözüm ona saf temiz eleştirel söylemini, yemezler koçum. Eğer bir Müslüman aynı delikten 2. defa sokuluyorsa ya o kişinin Müslümanlığından yada aklından şüphe duyarı. Vesselam
  • enver 30.01.2024 00:17
    şaşıracak bir şey yok. amacı erdoğan ı övmek değil; özgür'ü ezerek ve silerek galiba kılıçdaroğlu nu öne çıkarmak.
  • Polat 29.01.2024 21:22
    Hulusi Paşa ve Süleyman Soylu görevlerini hakkıyla yaptılar, Allah razı olsun. İnşallah daha da yüksek mevkilere gelirler...
Daha fazla yorum görüntüle