31 Mart yerel seçimlere kısa bir süre kala belediye başkan adayları televizyon programlarındaki yayınlarına hız verdi. Yerel seçim kapsamında Halk Tv yayınına katılan CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ise programdaki hali verdiği cevaplar sosyal medyada gündem oldu.

SOMUT VAAT SORULUNCA DONDU

Halk Tv ekranlarında yayınlanan 'Sözüm var' programına konuk olan CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu gazetecilerin sorularını cevapladı. Oyuncu olan ve siyasete katılma kararı alan Beşikçioğlu, kendisine 'somut' vaatleri sorunlunca ise ne cevap vereceğini şaşırdı. 

Programda Seyhan Avşar, Beşikçioğlu'na "siz Etimesgut seçmenine somut olarak  ne vaat ediyorsunuz?" sorusunu yöneltti. Soru karşısında bir cevabı olmayan ve şaşkına dönen Beşikçioğlu ise 'somut' sorusuna 'Umut, huzur, mutluluk' cevabını verdi. Beşikçioğlu'nun cevabı karşısında programdaki Sinem Fıstıkoğlu, Barış Terkoğlu ve Seyhan Avşar şaşırarak gülüşmeye başladı. 

CHP'nin adayının 'Somut' vaatler sorusuna 'Soyut' cevaplar vermesi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Yorumlar 188 Yorum Var
  • ... 03.02.2024 08:18
    Vay be heykel dökeceğim bile diyememiş ki la
  • SUVASLI 02.02.2024 09:37
    şimdi buna oy vermeyenlere KOYUN diyecekler ona üzüleceğim.
  • SUVASLI 02.02.2024 09:35
    Bu iş senaryonun ele tutuşturulmasına benzemez, yandaşlarının karşısın da böyle donmaya başlarsan, diğer medyanın karşısında buz heykeli olursun...
  • Veli 01.02.2024 23:16
    Sanatçıdan siyatci bu kadar olur liyakat hiç bir partide yok
  • umay 01.02.2024 15:12
    entelektüel insanlara bak ya iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar
Daha fazla yorum görüntüle