Zeytinburnu'nda motosikletle seyir halindeyken havaya ateş ederek, araçlara silah doğrultan S.A.(19), İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. 
Sümer Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde motosikletle seyir halindeyken havaya ateş açan ve seyir halindeki bir otomobile silah doğrulttuğu anları sosyal medya hesabından "8 saattir trafiği tehlikeye sokmuyorum, uyuyordum" notu ile paylaşan S.A.(19), İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu evinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet ekiplerinin yaptığı incelemelerde, olayı gerçekleştiren S.A.'nın kullandığı silahın kurusıkı, kullandığı motosikletin ise başkasına ait olduğu tespit edildi. Yakalanarak polis merkezine götürülen S.A. hakkında genel güvenliği tehlikeye sokma ve silahlı tehdit suçlarından adli işlem başlatılırken, motosikletin sahibi M.E.Ç ise ehliyetsiz araç kullanmak ve kullandırmaktan idari para cezasına çarptırıldı. S.A.'nın polis merkezindeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Yorumlar 38 Yorum Var
  • neşe 05.02.2024 12:39
    denetimli serbestlik, ya arkadaş adalet istiyoruz idam istiyoruz, yargılamalar yıllarca sürmesin, istinaf fln kaldırın şunları, verin kararı herkes işine gücüne baksın, salmayın bunları sokağa, vatandaşlıktan çıkarın vatana hayrı olmayanı
  • ibrahim 04.02.2024 23:35
    silahı dorulttugunda adam gelse ezze haklı artık adalet dıyoruz salmayın bu soytarıları dısarıya
  • Cemaldemir 04.02.2024 23:32
    Disiplin icin idam sart ayni islamin sarti gibi
  • Cafer 04.02.2024 23:14
    Vatandaş kuru sakı olduğunu bilmez,olsa dahi kamu düzenini bozmak toplumda korku ve endişeye yol açmaktan ve provokatörlük yapmaktan hiç olmazsa içerde 5 yıl yatmalı.
  • Davetçi 04.02.2024 23:13
    Bu tipler idam edilsin ki ülkeye can güvenliği gelsin
Daha fazla yorum görüntüle