Geçtiğimiz günlerde soğukta üşümesin diye aracına aldığı şahıs tarafından sırtından vurularak öldürülen Oğuz Erge cinayetinin ardından bir skandal görüntüde Aydın'dan geldi. Erge'nin memleketi Aydın'da yaşlı bir kadın aracına bindiği taksiciye ağza alınmayacak tehdit ve hakaretler savurdu.

'SENİN GİBİ TAKSİCİLERİ ARKADAN VURUYORLAR YA, VURSUNLAR'

Efeler ilçesinde yaşanan skandal olayda kadın yolcu, "Araç içi güvenlik kamerasına yansıya görüntülerde, müşterinin şu ifadeleri kullandığı duyuldu:
“Benim silahım yok, adamların silahı var üstünde. Sonra vuruyorlar, neyin kafasını yaşıyorsun sen? Beni arızaya bağlama, burası Ankara değil. Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar." dedi.

Yorumlar 139 Yorum Var
  • Abdullah 06.02.2024 23:01
    Sosyal demokrasi mi? Hayır, hayır TOPLUM DÜŞMANLIĞI, ASOSYAL FAŞİZM..
  • Çağdaş 06.02.2024 15:06
    Bunlar ülkemizin sözde çağdaş,ileri ve medeni tipleri.
  • Nuh 05.02.2024 15:50
    Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ
  • Gültepeli bjk 05.02.2024 13:41
    Devlett belediye veya kurumlar ulan kabinli korunaklı taksi yapmak bukadarmı zorunuza gidiyor bu kalitesiz yolcular Ozaman öne otursunda görelim önce güvenlik sonra insan sağlığı eyvallah
  • Sakaryalı 05.02.2024 13:02
    Pekiyi bu kadına bir yaptırım olmayacak mı? Böyle ahlak problemi olup, ona buna rahatlıkla küfreden kişiler, rahat rahat dolaşacak mı ortalıkta.. Ya taksici psikopat çıkıp da bu kadını dövseydi?.. tahrik edici olarak, sorumlusu kim olacaktı?
Daha fazla yorum görüntüle