Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, sözlerini kırparak algı siyasetine soyunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV muhabirinin eksik bilgiyle yönelttiği ısmarlama sorusuna yanıt vererek, "Hataylılara siyasi şantaj yapılmasını Hataylılara havale ediyorum. Kalbinin yerinde taş olsa bu laf edilmez. Depremzedeye tehdit olur mu? Kalbin bu kadar kötü olduktan sonra, olmaz olsun senin siyasetin..." sözlerini sarf etti.

AKBAŞOĞLU: BİLEREK VE İSTEYEREK SÖYLENEN SÖZLERİ BAŞTAN SONRA ÇARPITTI

Söz konusu iddialarını sosyal medya hesabından paylaşan Özel'e, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'dan, sert tepki geldi.

Özel'in paylaşımını alıntılayan Akbaşoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Özgür Özel şu konuşman, bilerek ve isteyerek söylenen sözleri baştan sona çarpıttığının, çarpık zihniyetli olduğunun ve apaçık yalan söylediğinin, bu sebeple de kalbinin taşlaştığının delili...

Tabi hakikat-gerçeklik nedir sorusunu soranlar için..."

İŞTE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KESİLİP BAĞLAMINDAN KOPARTILAN AÇIKLAMASININ TAMAMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Hatay ilçe belediye başkanlarını tanıttığı toplantıda, CHP'li Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin yetersizliğine tepki göstererek, "Hatay kamu yatırımlarını noksansız alsa da yereldeki vizyon eksikliği nedeniyle potansiyelini açığa çıkmakta zorlanan şehrimiz. Bir gerçeği şu anda söylüyorum, merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, Hatay mahzun kaldı ve şu anda Hatay'daki mevcut yerel yönetim maalesef şu deprem olayından sonra 'Ba'de harab'ül Basra' oldu. Nerede belediye başkanı? Yok. İşte şimdi 31 Mart akşamı yeni bir dönemi inanıyorum ki Mehmet Öntürk kardeşim ve ekibiyle ayağa kaldıracağız" ifadelerini kullanmıştı.

 

Yorumlar 31 Yorum Var
  • marasli 07.02.2024 07:33
    özgür sana yaziklar olsun insanların gözüne baka baka yalan soyledigin için
  • Misafir 07.02.2024 05:43
    Ya bu özgür özel ,Kemal kılıçtaroglunun konuşma sırasında Salya Sümük agzından köpükler çıkartarak aglıyan degilmi,
  • Osman kekillioğlu 06.02.2024 10:48
    Özgür Özel sen kimsin ya sen sadece pkk,hdp,dem, Avrupa ve Amerika nın uşşaklığını yaparsın. Seni mandacı seni
  • oskartalı 05.02.2024 12:24
    ÖZGÜRE vermişler gazı..chp kafası hep aynı.hizmet yok..biz sana herşeyi verdik kamu paralarını eksiksiz aldın ey chp li başkan diyor. sen ise kafana göre iş yaptın.ne oldu.bi sorsaydın ne yapacağız diye.sormadın.eee ne oldu chp hezimeti.reis diyor ki sor ula sor.sorda öğren doğruyu yap paraları boşa harcama..ne var bunda..seçmen hesabı soracak chp ye..
  • eğlence 05.02.2024 12:16
    hazineden, her şehre, her belediyeye nüfusuna göre o şehre hizmet için aylık paraları iller bankasına tıkır tıkır yatar. özgür özel gibiler bu paraları eko ile birlikte kongrede seçilebilmek için delegelere rüşvet dağıtırlar. chp li belediyeler hizmet için gönderilen paraları, yerler içerler, belli yerlere aktarırlar. birazınıda konserlerde eğlence için harcarlar.
Daha fazla yorum görüntüle