Asrın felaketinin üzerinden tam bir yıl geçti. Deprem bölgesinde devlet varıyla yoğuyla yaralarını sarmaya devam ederken muhalefet unsurları enkaz üzerinde tepindi. Acılar üzerinden rant devşirip kirli bir siyaset izledi. Hakarete maruz kalan depremzedeler "Namerde muhtaç etme bizi" diyerek Başkan Erdoğan'a çağrı yaptı.

Erdoğan liderliğinde hükümet de depremzedeleri namerde muhtaç etmeyip 1 yıl içerisinde konutları dikti.

Asrın felaketinin yıldönümünde Malatya'da canlı yayaında yapan muhalif gazeteci İsmail Küçükkaya'dan dikkat çeken itiraf geldi.

KÜÇÜKKAYA'DAN DEPREM BÖLGESİNDE ÇARPICI İTİRAFLAR: HAKKINI VERELİM...

Asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesinde Halk TV'de yaptığı canlı yayında konuşan Küçükkaya şu çarpıcı ifadeleri kullandı;

Yabancı gazetcileri gördüm onlarla konuştum. İsveçlisi var Japonu var... Biraz sohbet ettik. Bir taraftan halkımızın taleplerini dinliyorlar... Ama bir taraftan ne kadar şaşırdıklarını söylüyorlar. Çünkü bu deprem bölgesinde yapılan inşaatlar... Gerçekten de bir tarafdan Adana'dan başladım Gaziantep, Nurdağı olağanüstü bir çaba da var onu da söyleyelim. Kolay bir şey değildir. Hani eleştirelim ama eleştiriken onun da hakkını vermemiz gerekiyor. 'Nedir sizi etkileyen?' dedim. 'Dünyanın başka ülkelerinde bu kadar çok inşaatın aynı anda yapılabilmesi çok kolay değildir' diyorlar." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 139 Yorum Var
  • OSMAN NURİ ÖNER 07.02.2024 21:42
    Demek ki söz üreten değil eylem iş üreten bir iktidar var. Takdir etmek lâzım. Yanlışları olduğunda da hep beraber eleştirelim. Onlar da kendilerine çeki düzen verirler.
  • E. Keskin 07.02.2024 10:57
    günaydın SABİT FİKİRLİ arkadaşlara
  • DİLEK 07.02.2024 10:16
    sen doğruyu bulamadınmı ismail. yabancı kaynaklardan alıyorsun.
  • yahya 07.02.2024 10:15
    doğruları saklayamaz.
  • Muhsin 06.02.2024 20:52
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM birşeyin olmasını isterse, sadece " OL " DER ve o şey oluverir...
Daha fazla yorum görüntüle