Vatandaşlar asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremlerinin birinci yıldönümü vesilesiyle yapılan anma törenlerinde ve canlı yayınlarda CHP'li Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a yoğun tepki gösterildi.

CHP’nin propagandasını yapan Halk TV’nin canlı yayınında konuşan vatandaşlar depremde insanlara büyük hayalkırıklığı yaşatan CHP'li belediyeleri yerden yere vurdu. Bir vatandaş “Lütfü Savaş’tan hiç memnun değiliz. Yollarda yürüyemiyoruz. Çamurdan, pislikten, çöplerden.” derken diğer bir vatandaş "İktidara herkes yükleniyor, iyi de muhalefete de yüklenmemiz lazım. İktidarı eleştirirken önce kendimize bakmamız gerek. Özgür Özel de artık bağırmasın lütfen, biz bağıranları sevmiyoruz. Eğer Hatay gerçekten şahsi meselesi ise o zaman burada yatıp kalkması gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

"EMEK MAHALLESİNDE DÖNÜŞÜMÜ ENGELLEDİ, 2 BİN CANIMIZ GİTTİ!"

Emek Mahallesi Muhtarı Celal Sarı "Depremde özellikle kentsel dönüşüm yapılması gereken eski binalarda çok yıkım yaşandı. Mahallemizde yaklaşık 2 bin insan hayatını kaybetti. Kentsel dönüşüm engellenmemiş olsaydı bu kadar can kaybı olmazdı" demişti.

 

Yorumlar 42 Yorum Var
  • istanbullu 08.02.2024 14:01
    ha lütfü ha ekrem ha mansur hepsi aynı. akp düşmanlığını yedirdikleri kitleyi ajite ederek oy devşirmeye çalışıyorlar.. akp dönemindeki nerdeyese bitmiş olan projeleri kendi projeleriymiş gibi sunuyorlar..
  • Ercan Almanya 07.02.2024 12:45
    Lafla pilav pismiyor, bu CHP ye oy verenler bunu bilmesi, gormesi lazim. Icraata bakin, ona Göre oy verin. Parti onemli degil, akilli olmak lazim.
  • Bumerang 07.02.2024 12:02
    CHP yapmaz. Yapmak isteyenlere de engel olur. Sonra da afet olduğu zaman da niye yapmadınız diye de hesap sorar. CHPyi hâlâ çözemeyenler. Ya da ideolojik kör olanlar
  • misafir 07.02.2024 11:47
    chp yine gelirse hatay bitmiştir demektir. oy verenler neye oy verceğini geçmeişe bakarak karar versin.
  • bülent duman 07.02.2024 11:15
    allah razı olsun.inşallah gereken yapılır.
Daha fazla yorum görüntüle