Türkiye, çok uzun zamandan beri birbirinden farklı taşeron terör örgütleri ile mücadele ediyor. Ancak karmaşık iletişim araçlarını kullanan bazı kesimler; medyatikleştirme, koruma, normalleştirme ve hedef saptırma yöntemleriyle terörün amaçladığı propaganda faaliyetlerine büyük katkı sağlıyor.

Bugün sabah saatlerinde İstanbul Çağlayan Adliyesi önündeki polis noktasına DHKP/C'li 2 teröristin silahlı saldırı girişiminin ardından CHP'ye yakınlığıyla bilinen Tele1 kanalında buna örnek teşkil eden bir skandala imza atıldı.

EMRE KONGAR BU KEZ DHKP/C'NİN TERÖR SALDIRISINI DEVLETE YAMADI!

Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ile muhalif "yorumcu" Emre Kongar'ın sunduğu programda, DHKP/C terör örgütünün Çağlayan Adliyesi önündeki kanlı terör saldırısı yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'yle ilişkilendirildi.

Programda akılalmaz yorumlarda bulunan Emre Kongar, Batı'lı devletlerin kontrolünde olduğu bilinen ve Marksist-Leninist bir ideolojiye sahip olan terör örgütü DHKP/C'yi devletin emrinde göstermeye çalıştı.

Muhalif kamuoyunda zorlama bir çerçeve oluşturmak istediği anlaşılan Kongar'ın Çağlayan'daki terör saldırısı hakkında alelade teorileri şöyle:

"Ne tesadüf, seçim zamanları birdenbire bu terör hareketleri hem de anlamsız...

(Teröristler) Böyle ne oluyor? Nasıl oluyor? Kimdir? Profesyonel midir? Değil midir? Ne olduğu belli değil.

Zaten yayın yasağı da var konuşamıyoruz tabii ama.

(Teröristler) Bir garip, kim oldukları, ne yaptıkları, nasıl yaptıkları belli olmayan hareketler ortaya çıkıveriyor.

Ve de tam bunlar seçim zamanları tırmanıyor ne hikmetse?"

Yorumlar 106 Yorum Var
  • Karanlık Kamil 08.02.2024 06:59
    Çanakçı
  • İsot 07.02.2024 21:22
    Bu adam aklı başı yerinde profesör, yanlış anlaşılma vardır. Yaşlı başlı adam, bi bildiği vardır belki, bi garip diyor baksanıza
  • Vatansever 07.02.2024 15:41
    Bu ülkeye dış düşmanlardan daha çok zarar verdiginizin farkındamısınız
  • Avni 07.02.2024 14:56
    Böyle yalanların bir yaptırımı olmalıdır.
  • Misafir 07.02.2024 14:20
    1.deprem 04:17 ve 2.deprem 13:24 olarak açıklandı. Aradaki fark 9 saat 7 dakika. Bu da saat cinsinden 9,11666 eder. Yani 9 11 ve 666 Bu duruma tesadüf veya doğal diyebilir miyiz? Bu zamanlama hassasiyetini ancak bir butonuna basarak sağlayabilirler.
Daha fazla yorum görüntüle