Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Volkan K. (45), annesinin ölüm haberini veren kadın doktor B.B.Ö.'yü yumrukladı. O anlar kameraya yansırken, alkollü olduğu belirlenen hasta yakını gözaltına alındı.
Olay, dün sabah Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi dahili yoğun bakım servisi önünde meydana geldi. Serviste görevli asistan doktor B.B.Ö., bir süredir kanser tedavisi gören hastanın çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmesi üzerine durumu oğlu Volkan K.'ye haber verdi. Annesinin ölüm haberini alan Volkan K., doktor B.B.Ö.'yü yumrukladı. Güvenlik görevlileri araya girerken; hastane yönetimi 'beyaz kod' bildiriminde bulundu. Hastaneye gelen polis ekipleri, Volkan K.'yi gözaltına aldı. Volkan K.'nin yapılan kontrolünde, 1.30 promil alkollü olduğu tespit edildi. Volkan K., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe ev hapsiyle cezalandırıldı.

DARP ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay, hastanenin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde; asistan doktor B.B.Ö.'nün Volkan K. ile konuştuğu, bir süre sonra Volkan K'nin doktor B.B.Ö.'ye art arda yumruk attığı görülüyor. Görüntülerde ayrıca saldırının devamında güvenlik görevlilerinin araya girdiği anlar yer alıyor. (DHA)

Yorumlar 31 Yorum Var
  • vahdet 08.02.2024 08:41
    selamunaleyküm bunun gibi kendini bimez ahmakları oldu canım iç iç ondan sonra gel saglık çalışanı döv yetmedi git evde yat acımayın bunlara
  • gariban 08.02.2024 07:32
    Bundan sonra doktorlar söylemesin öldüğünü hastanenin yönetimi söylesin ve gidin kardeşim morgdan alım GÜVENLİK EŞLİĞİNDE DOKTOR MUHATAP OLMASIN
  • Adaleti göreceğiz 08.02.2024 06:37
    Beş günde bir banyo yapan adama beş yüz bin lira ceza kesenler bakalım bu yaratığa ne ceza kesecekler. Yargıda ve yargıçta ne kadar adalet var göreceğiz.
  • isim 07.02.2024 23:34
    Ödesin 60000 tl Aci parasi Ceza da ödesin
  • arif 07.02.2024 22:10
    Ondan sonra doktor yok. Bakan bey doktor yok. Oğlum evladım siz nasıl bir yaratıklarsınız . Bu kafa ile size yakında baytar bile bulamayacaksınız. Kızın ne suçu varda vuruyorsun. Erkek bozuntusu.
Daha fazla yorum görüntüle