CHP yandaşı gazeteci Deniz Zeyrek ile kendisini protesto eden vatandaşları provokatörlükle suçlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş arasında sert bir tartışma yaşandı.  

Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok zarar verdiği kentlerden olan Hatay'da, felaketin 1. yıl dönümünde sessiz yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüşe halkta karşılığı olmamasına rağmen CHP tarafından tekrar aday gösterilen ve deprem dönemindeki açıklamalarıyla tüm ülkenin tepkisini çeken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da katıldı.

Alana girmesiyle birlikte Savaş'a tepki gösteren kalabalıktan, "Lütfü istifa" ve "Eli kanlı Lütfü" gibi sloganlar yükseldi.

VATANDAŞLARI PROVOKATÖRLÜKLE SUÇLADI

Lütfü Savaş, katıldığı Sözcü TV canlı yayınında kendisine tepki gösteren vatandaşları provokatörlükle suçladı.

Programın katılımcılarından Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, "Ben Samandağ'da da dolaştım, Defne'de de dolaştım, Antakya'da da dolaştım, İskenderun'da da dolaştım, sizden hep şikayet duydum. Ben arabamla geldim Hatay'a, arabamın plakası bile okunmuyor. Hataylılar için kendinizi yırtmanız gerekir, kendinizi parçalamanız lazım. Acılı insanları provokasyon yapmakla suçluyorsunuz." ifadeleriyle Savaş'a yanıt verdi.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Abdullah Şen 10.02.2024 17:57
    Lütlü Savaş, bir yıl içinde ne yaptıysa ortada. Yolların durumu belli. Sokaklarda hala ışıklar yanmıyor. Mozik Doğum Hasatanedine gidecek hastalar yollaki çukurlar yüzünden yolda doğurur . Ne konuşuyor? Gitsin, bıraksın. Depremde hiç mi sorumluluğu yok?
  • Alp 08.02.2024 16:28
    Odunu koysalar oy veririm diyen Bi seçmeni yakalamışlar hizmet önemli değil deprem bunların maskesini düşürdü yardım ettikleri mağdur insanlara hakaretler küfürler bunlar azınlık Bi kesim lüks içinde yasiyo 100 yıldır dünyadaki en büyük felaket yönetimidir işini doğru yapmazsa
  • Misafir 08.02.2024 16:14
    Bunun kim olduğuna bakın nereli ona görün Güzelim hatayı perişan halde bıraktı bide utaanmadan yüzsüz provatörle suçladı insanlar dertli olmasa kızarmı ya allah aşkına
  • Cenk 08.02.2024 14:52
    Arkadaşlar Hatay’da yaşıyorum, bu adam kentsel dönüşüme karşı çıkmak için mitingler düzenledi ve karşı çıktığı mahalle yerle bir oldu, uzun zamandır belediye başkanıdır kendisi, hatayın bazı ilçelerinde senelerdir su akmaz, yaz kış, bazı ilçelerde yazın akmaz, yollarımız perişan hizmet çok az. Bütün hizmetleri yeğenin kurduğu şirket üzerinden satın alır
  • X Day 08.02.2024 14:24
    Bu nasıl iş, kimse bazı konuları cozemiyor
Daha fazla yorum görüntüle