Çarşaflı bir vatandaş, halk otobüsünde kıyafeti yüzünden malum zihniyeti benimseyen fanatik bir şüphelinin saldırısına uğradı. Nerede ve ne zaman çekildiği henüz belli olmayan görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

"İNSAN GİBİ AÇ SURATINI BURASI SUUDİ ARABİSTAN DEĞİL"

Saygısız kadın, çarşaflı kadına bağırarak, "Bu ülkeye sonradan getirilmiş. Her ay bana verilen maaştan fazlası ona veriliyor. O yüzden görmek istemiyorum. Mademki bir yere gidiyorsun. Oranın kurallarına uyarsın. İnsan gibi aç suratını. Burası Suudi Arabistan değil. Nokta." sözlerini sarf etti.

"KUR'AN'IN 4 KEZ TÜRKÇESİNİ OKUDUM"

Skandal sözlerine dayanak olarak Allah'ın kelamı Kur'an-ı Kerim'i de alet etmeye çalışan saldırgan kadın şu sözleri sarf etti:

"Kur'an'da ne diyor? 'Geldiğin yere uyacaksın' diyor. Ben Kur'an'ın 4 kez Türkçesini okudum. Hahahahah..."

"SEN BÜYÜK İHTİMALLE TERSTEN OKUMUŞSUN"

Otobüsteki yolcular şüpheli kadının bağırışları karşısında kayıtsız kalmayarak yaptığının yanlış olduğunu söyledi.

Şüpheli kadının akılalmaz ifadelerine tepki gösteren bir genç de, "Sen çok yanlış okumuşsun. Sen büyük ihtimalle tersten okumuşsun. Yada okuduysan da anlayamamışsın." yanıtını verdi.

Yorumlar 395 Yorum Var
  • Çavuş 10.02.2024 19:28
    Köpek bana denk gelecek ki Yırtarım onun orada ağzını askeri serviste bunun gibi bir köpek dil uzattı da bir bacımıza gördü aldı ağzının payını
  • Pakize 10.02.2024 19:26
    Canavar, burası senin memleket ın değil zaten, beğenmiyorsan sen Amerika ya hit
  • Kenan 10.02.2024 17:29
    Birde iktidar bunlarda olsa varya.Düşünemiyorum.Bu CHP kafalilarmı bu ülkeye demokrasi özgürlük getirecek.Bunlar anca dağdaki PKK lilari savunurlar.islami kuranida kendilerine düşman addederler.Allah bunlara bu yüzden fırsat vermiyor kuduruyorlar
  • chpkk 10.02.2024 01:18
    hoşt ulan kefere..
  • Toplum 10.02.2024 00:15
    Milletin işi gücü kalmamış başkasının giyinişiydi memleketiydi , sana ne
Daha fazla yorum görüntüle