Olay, geçtiğimiz salı günü saat 16.30 sıralarında Kağıthane Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre akşamüstü motosikletiyle seyreden Caser Kara (50) sokak üzerinde gitmeye başladı. 

O esnada beyaz renkli bir otomobille süratli şekilde gelen şahıslar, Kara’nın önünü kesti. Araçtan inen saldırgan, Kara’yı başından bir kurşunla vurdu. Olayın ardından panikle bir süre otomobile binmekte zorlanan saldırgan, ardından araçla kaçtı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

BAŞINDAN VURULARAK AĞIR YARALANDI

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı adamı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Hemen ameliyata alınan adamın hayati tehlikesinin devam ettiği ve yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü öğrenildi.

POLİS SALDIRGANLARI TESPİT ETTİ

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, görgü şahitlerinin ifadelerine başvurarak, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Olay yeri inceleme ekipleri ise boş kovanı delil torbasına koydu. Yapılan çalışmalar sonucunda aracın plakasından yola çıkan ekipler, saldırganların kimliklerini tespit etti. Polisin saldırganları yakalamak için çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • vatan 09.02.2024 14:31
    kısasa kısas nokta
  • Hüseyin- 09.02.2024 14:29
    Ilkönce bu videolari yayinliyan medyalari cezalandirin ondan sonra insanliga aykiri Türk filmleri-dizileri yapanlari.Bana kalirsa bakanlarin hepsini asin-cöpe atin.
  • İsmail 09.02.2024 13:12
    İşte bu .. Ben iyi ki Müslümanız ya bir de olmasaydık diye onun için söylüyorum... Ülke olarak ne hale geldik. Hadi diyelim ki bu infaz (öyleye benziyor, kafasına tek kurşun bunu gösteriyor) ama bu mazeret olamaz gerçekten İman eden bir kişi bunu yapamaz . Ama masum olanlar da var sokaklarda hiç yokuna kaza kurşunu ile ölüyor...
  • ahmet yılmaz sivas 09.02.2024 12:12
    güzel haberler geliyor
  • misafir 09.02.2024 12:01
    idam idam idam idam yasa çıksın
Daha fazla yorum görüntüle