Sarıyer’de bir genç, babasına küfrettiği için konuşmak üzere bir arkadaşının ofisine çağırdığı adamı, adamın silahıyla önce bacaklarından vurdu ardından da yumrukla darbetti. Dehşet anları kameralara yansırken polis tarafından yakalanan saldırgan tutuklandı.
İddiaya göre, Sarıyer’de önceki ay gece saatlerinde meydana gelen olayda, Remzi K. ile Ömer B.’nin babası arasında küfürleşme yüzünden tartışma çıktı. Taraflar ayrıldı ancak aralarındaki husumet kapanmadı. Bu durumdan rahatsızlık duyan Ömer B., önce Remzi K.’nın oğlunu aradı. Ancak ulaşamayınca bu kez olayı konuşmak için Remzi K.’yı arayarak bir arkadaşının ofisine çağırdı.

“Amca bu çalışıyor mu” diyerek ateş açtı
Daveti kabul eden Remzi K., beline silahını koyup Ömer B.’nin çağırdığı bir tekel bayiine ait ofise gitti. Burada masanın başındaki koltuğu oturan Remzi K., silahını da çıkartıp masaya koydu. O arada Ömer B., Remzi K.’ya “babamla aranızda ne geçti” diye sordu. Remzi K.’nın sert şekilde cevap vermesi üzerine ayağa kalkan Ömer B., adamın masaya koyduğu silahı aldı. Adamın yanına giden Ömer B., silahı yere doğrultup “amca bu çalışıyor mu” dedikten sonra ateş açtı. Sıkmaya devam eden Ömer B., Remzi K.’yı sağ bacağından vurdu. Bununla da yetinmeyen Ömer B. bir de onu 8 kez yumruklayarak darbetti. Dehşet anları ise kameralara anbean yansıdı.

“Korkutmak amaçlı ateş açtım”
Olayın ardından arkadaşının araya girmesiyle Ömer B., adamı orada bırakıp ofisten ayrıldı. Bir süre baygınlık geçiren Remzi K. kendi imkanlarıyla Maslak’taki özel bir hastaneye giderek tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Remzi K. tedavisi sonrasında taburcu edilerek polise şikayette bulundu. Remzi K.’nın ifadesi sonrasında harekete geçen polis, saldırgan Ömer B.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınarak adli işlemleri yapılan Ömer B., “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahsın ifadesinde, korkutmak istediğini ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Mert 09.02.2024 18:01
    Küfretmişmiş, sen de ona küfret. Can yakmak var mı. Silahı gösteren adam, silah göstermekten suçlu ama ateş eden ve döven genç daha fazla suçlu.
  • Katill Cenneti 09.02.2024 16:15
    Türkiye Yüzyılı'nın devlet teşvikli korkusuz katilleri her yerde faaliyettedir.
  • aslan 09.02.2024 15:59
    o çocuk gerekeni yapmış bence eğer masaya tabanca konduysa
  • SADETTİN 09.02.2024 15:16
    ADAM neden silahını ÇIKARMIŞ NEDEN SİLAHLA GİTMİŞ ADAMDA SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİL BEN GENŞ SIKMASA ADAM SIKACAKMIşşş
  • fahri baba 09.02.2024 15:15
    yarın serbest kalır eleman
Daha fazla yorum görüntüle