Sultanahmet’te yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adama tramvay çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan yaşlı adam hastaneye kaldırılırken, tramvayın yaşlı adama çarptığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında Fatih Sultanahmet’te meydana geldi. Edinilen bilgiye yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı bir adama Bağcılar - Kabataş hattına ait tramvay çarptı. Çarpmanın etkisiyle birkaç metre savrularak yaralandı. Kazanın olduğunu gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır şekilde yaralanan yaşlı adamı ambulans ile hastaneye kaldırdı.

GÜVENLİK KAMERASINA ANBEAN YANSIDI

Yaşanan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde tramvayın yaşlı adama çarptığı ve çarpmanın etkisiyle yaşlı adamın birkaç metre savrulduğu görülüyor. Kazadan sonra çevredeki vatandaşların yaralı adamın yardımına koştuğu görülüyor.

'ADAMIN DURUMU İYİ DEĞİLDİ'

Kazayı gören Mustafa Taştan, “Biz yukarıda duruyorduk. Yukarıdaki kuaförde çalışıyorum. Adam buradan geçerken tramvay hızlı geliyordu, adama çarptı. Adamın başına Pakistanlı biri geldi. Doktor o esnada müdahale yaptı. Yaralının ağzı ve burnu kanıyordu. Ambulans gelip adamı hastaneye götürdü. Tramvay çalışmaya devam etti. Adamın durumu iyi değildi, gözü kızarmıştı. Gözlerin morarmıştı. Yüzü şişti, ambulans gelip boyunluğu takarken yüzü şişti. Yaralı Türk’tü. Tanımıyorum ama yaşlı bir adamdı” dedi.
Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Gerçekçi 09.02.2024 23:08
    ulan papazoğlu iett den sonra tramwaylara da liyakatsiz elemanları doldurmuşsun...
  • Şukufe Zımbırbaç 09.02.2024 20:48
    Tramvay değil hızlı tren sanki, çit yok koruma yok ise hız kısıtlaması olmalı , dikkatli sürücü,-iyi firen sistemiyatı gerekmez mi ayooooool
  • fakirullah 09.02.2024 20:15
    hız sınırı yok mu sanki çok hızlı tramvay
  • Cevat 09.02.2024 20:02
    Dadaş,kaçlan gidiyordu?
  • Durust adam 09.02.2024 19:58
    Oradan kaldirilsin SULTAN ABDULHAMIDHANa saygisi yok o tramvayi onunden gecerken. O caddeye tramvay gitmez. Yuruyen merdiven gider. Enazindan tramvay ray ve korna sesi olmaz.
Daha fazla yorum görüntüle