Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde, "İsrail'in kurulduğu 1948'e kadar Filistinli Müslümanların Yahudilere sattıkları toplam arazi tüm Filistin topraklarının yaklaşık yüzde kaçı kadardır?" sorusu geceye damga vurdu.

Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı Simay Doğrusoy, başarılı bir performans sergiledi. Yarışmacı, ilk baraj sorusunu başarıyla geçti. İkinci baraj sorusuna da kolaylık gelen yarışmacı, 200 bin TL'lik soruyu da gördü.

300 BİN TL'LİK SORUYU GÖRMEYE HAK KAZANDI

Yarışmacı 300 bin TL'lik soruyu görmeye hak kazandı.

YARIŞMAYA DAMGA VURAN FİLİSTİN SORUSU

300 bin TL'lik soruda yarışmacının karşısına, "İsrail'in kurulduğu 1948'e kadar Filistinli Müslümanların Yahudilere sattıkları toplam arazi tüm Filistin topraklarının yaklaşık yüzde kaçı kadardır?" sorusu çıktı.

YARIŞMADAN ÇEKİLDİ

Yarışmacı, soruya cevap vermek istemeyerek yarışmadan çekildi.

ÜNLÜ SUNUCUDAN İSRAİL'E TEPKİ!

Doğru cevap olan 'A-1'in açıklanmasının ardından ünlü sunucu İsrail'e tepkisini dile getirdi.

"CİDDİ BİR DİRENİŞ VAR"

Kenan İmirzalıoğlu, "İnsanın vicdanını, duygularını çok zorlayan bir süreçten geçiyoruz. İnşallah bir an evvel bunun üstesinden gelirler. Orada ciddi bir direniş var" dedi.

"BİR AN EVVEL SON BULSUN"

Ayrıca ünlü sunucu, "İnşallah bütün dünyanın da ayaklanmasıyla devletler, hükümetler, bu konuda sessiz kalabiliyor kendi politikalarına göre davranıyorlar, çünkü parayla herkesin başka bir ilişkisi var ama dünya insanları bu işe karşı çıkmaya başladı. İnşallah bu bir an evvel son bulur" ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar 69 Yorum Var
  • abdullah 13.02.2024 16:05
    imanı, vicdanı ve merhameti olanlar insan olma vasfını ortaya koyuyor . Allah hepimize gereğini yapma imkan ve fırsatı versin
  • Hamdi 12.02.2024 20:45
    Sonuna kadar izleyin.Basta çok sinirlendim yanlış bir yönlendirme var sandım ama sonunda Kenan Bey konuyu çok güzel açiklamiş,Filistinli kardeşlerimizin sesi olmuş.Gercekleri adilce söyleyenler Hakk'ın sesidir.Kulak verin bu sese.Allah Filistin'in yardımcısıdır insAllah.
  • Hamdi 12.02.2024 20:36
    Bu soruyu şiddetle kınıyorum!!! Tarihçi Murat Bardakçı 'yi dinleyin! Filintin'de Yahudi'lere toprak satmanın cezası idamdi Osmanlı zamanında.Simdi de idamdir.Bu toprak satanlar Lübnan ve Filistinli Hıristiyanlardir. Orada Arapca konuşan yazan Hiristiyanlar din adamı rahipler var.Bunlari Filistinli diye yutturmayin!Lütfen saptirmayin yeter artık bu iftira!!!
  • Celalettin 12.02.2024 14:42
    çoğu müslümanın zorla, baskıyla sattıgını da belirtseydi ya. bu soru israilin toprak genişletmesinin meşru oldugunu bi şekilde anlatıyor
  • reisin fedaisi 12.02.2024 14:31
    allah cc razı olsun kenan beyden filistinliler topraklarını satmayaydı diyen cahillerde öğrenmiş oldular,helal olsun kalıbının adamı adam gibi adam yiğit insan
Daha fazla yorum görüntüle