Taksiciyle müşterinin kavgası bu kez araçta unutulan kredi kartından çıktı. Kadın müşteri taksiye bindi, ancak kredi kartını paspasın üzerine düşürdüğünü indikten çok sonra fark etti. Fark etmesini sağlayan ise o karttan para çekilmesi oldu.

İKİSİ BİR ARAYA GELDİ

İddiaya göre taksici o karttan 1070 lira çekti. Kadın da bunu fark edince hemen taksiciye ulaştı ve ikisi bir araya geldi.

KADIN KÜPLERE BİNDİ

Taksiciyi hırsızlıkla suçlayan kadın parasını da kartını da geri aldı. Ancak kadın çok öfkeliydi, hırsızlıkla suçladığı taksiciye küfrederken şöyle dedi:

"... çocuğu seni. Hırsız köpek! Hırsız, niye kartımı çalıyorsun? Niye para çekiyorsun? 1000 lira çekmişsin içinden temassız diye. "

TAKSİCİ: BU DEVİRDE İYİLİK YAPMAYACAKSIN

Taksici dikkat çeken bir savunma yaptı:

Bu bayan kredi kartını benim arabamda paspasın üzerine düşürdü. Benim bugüne kimsenin haram parasında, fazla parasında gözüm olmadı. Mağdur olmasın diye POS cihazımdan kasıtlı olarak para çektim. Çekmemin niyeti sırf bana ulaşsın diye. Dedim ki 'Sizin kredi kartınızla limit çektim. Konumunuzu atın, sizin kredi kartınızla paranızı geri getireyim.'

Beni gizliden videoya çekti, sonra bana iftira atmaya başladı. Yok 'Sen hırsızsın' dedi. Bu devirde iyilik yapmayacaksın.

 

Yorumlar 28 Yorum Var
  • Ahmet Kır 14.02.2024 07:10
    O zaman, bu kadın kartını kasıtlı takside bıraktı kanaati oluşuyor. Olurmu diye akıldan geçebilir. Her şey olur bu memlekette!
  • Mehmed 12.02.2024 14:45
    Kartı neye düşürüyor adam para çekmiş inkar etmiyor bana ulaşsın diye parayı getirmiş vermiş daha ne. Hakaret hakaret. Arkadaş öyle bişi oldumu kartı at çöpe. Yada yolda dilenciye ver. Bak nasıl oluyor hakaret.
  • ömer faruk 12.02.2024 13:37
    Taxicinin savunması hiç mantıklı değil.Derhal o arkadaşı bu meslekden men etmek lazım.Onun yeri orası değil.Yazık çok yazık.
  • VatandaŞ 12.02.2024 13:30
    Kalpleri Rabb'im biliyor, karışık bir durum.
  • Celâl Akgül 12.02.2024 13:27
    Ula bir TL çek ozaman hırsız niye Bin TL çekiyorsun on TL çek hadi
Daha fazla yorum görüntüle