Fatih’te bir kadın motorcu sinyal vermeden önüne kırdığını iddia ettiği bir sürücü ile yolun ortasında tartışma yaşadı. Adam kendisine tepki gösteren kadına, “Bak senin kemiklerini kırar eline veririm" diye bağırdı. Fatih Edirnekapı’da önceki gün gerçekleşen olayda, bir motorcu trafikte bir aracın sinyal vermeden önüne kırdığını iddia etti. Adam ise arabadan inip kadınla tartışmaya başladı. Kavgada adamın, “ben aynayı kullanıyorum” demesi üzerine kadın “neden sağa kırıyorsun o zaman?” diye sordu. Bunun üzerine sinirlenen adam, “Bak senin kemiklerini kırar eline veririm” dedi. Kadının “sağa kırdın, zor kaçtım senden” dediği adam, kadının ehliyetini iptal ettirmekle tehdit etti. Yaşananlar kameralara yansıdı.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • MUZTAVA 12.02.2024 16:44
    Asla asla asla trafik kültürü´ahlaki´terbiyesi olan millet degiliz.MOTOR´LAR YASAK EDILMELI.ARABA TRAFIK KÜLTÜRÜ OLMAYAN ÜLKELERDE MOTOR´LAR YASAK EDILMELI...
  • karagümrüklü 12.02.2024 16:42
    biz erkeklere bir hapis haneye doldurun bu kadın cumhuriyeti ALIN sizin olsun mobeseye bakarsanız kadının nasıl zik zaklar yaptığını da görürsünüz tarafikte araçları nasıl tehlikeye sokup kendi canını nasıl tehlikeye attığında görseydiniz kadının .suçlu olmasa polis çağarırdı kadın
  • esas 12.02.2024 16:01
    Motorcu araba gibi şerit içinde hareket etmek zorunda . Sinyal vermek zorunda. beyaz çizgilerin üzerinden gazlayarak sıkışık trafikte trafiği tehlikeye atarak araçları zor durumda bırakıyorlar. Burdaki durumu görmeden kim suçlu söylenemez. Araç sinyal vermeyerek zaten kusurlu duruma düşmüş. Aynaları kullanıyorum lafı kurtarmaz. Motorcunun hatası var mı belli değil.
  • ümit 12.02.2024 15:21
    ülkede kadınları fazla pofpofladılar.kadınlar herşey de öncelik istiyor önce ben önce ben diyorlar.şimdiye kadar kadın erken eşittir diyen kadınlar kendilerini artık üstün olarak görmeye başladı.
  • Bilal Ammar 12.02.2024 14:04
    O kızın iğrenç sesi yüzünden hiç bir şekilde araştırma yapılamaz direkt iğrenç sesli kız haksız boşuna çağırma
Daha fazla yorum görüntüle