İBB yönetimi tarafından bakımsız bırakılan toplu taşıma araçlarıyla ilgili kötü manzaralara bir yenisi daha eklendi. Bahçelievler’de bir metrobüsün motor kısmında yangın çıktı, çileyi yine vatandaş çekti… 

Yürümeyen merdivenler, çalışmayan asansörler, vatandaş tarafından ittirilen otobüsler, yanan metrobüsler-İETT otobüsleri, İstanbul’da neredeyse her gün görmeye alışık olduğumuz manzaralar haline geldi. 

BAHÇELİEVLER DURAĞINDA METROBÜSÜN MOTOR KISMINDA YANGIN ÇIKTI

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde İstanbullu, büyük cefa çekiyor. Son olarak Söğütlüçeşme istikametinde ilerleyen bir metrobüsün motor kısmında Bahçelievler Durağı'na yaklaştığı sırada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yolcular yangın nedeniyle metrobüsten indirildi.

Seferlerin iki yönlü durdurulması nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu.

Aracın motor kısmındaki alevler, yangın söndürme tüpüyle müdahale edilerek söndürüldü. Metrobüs çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Durdurulan metrobüs seferleri ise yangının söndürülmesi sonrasında kontrollü sağlanmaya başlandı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Faruk T. 15.02.2024 11:18
    Sizi engelliyorum, çünkü tarafsız değilsiniz!
  • Ziyag 15.02.2024 10:57
    bu olaydan önce de benim bindiğim metrobüs arıza yaptı sefaköy durağında otobüsü boşalttılar daha sonra bu olaya denk geldik İBB kendini aştı artık arıza olmadığında şaşırıyoruz.
  • Yaşar Kimsesiz 15.02.2024 10:52
    Artık sasirmiyoruz. Tıkır tıkır işleyen Bir şehrin ulaşımı nasıl berbat edilir bunu 5 yılda örnekleriyle bize öğreten tatilperest ekoya teşekkür ediyoruz. Yanan metrobus ve otobüsler ekoyu alkışlıyor.
  • Misafir 15.02.2024 10:40
    Böyle devam devam giderse 1 aralık şakası gibi Murat Kurum’a İstanbul’da otobüs kalmayacak!
  • Fatih 15.02.2024 10:38
    Haber başlığı İBB nin bakımlı(!) metrobüsünde yangın çıktı şekilde olmalıydı.