İstanbul 15 milyonluk nüfusu ile sorunları da beraberinde getiriyor. İstanbul'un en büyük sorunu nedir sorusunu cevaplayan vatandaş ise Haber7 mikrofonuna İmamoğlu'nu şikayet ederek 'Anca zarta zurta gidiyor, zevkinde' sözleriyle isyan etti. 

İstanbul'da sorunlar saymakla bitmiyor. Nüfus yoğunluğu ile sorunların da arttığı megakentte vatandaşlar isyanda. İstanbul'un en büyük sorunu nedir sorusunu yanıtlayan vatandaşlar, ulaşım, kalabalık ve kentsel dönüşüm gibi problemlerden dertli. İstanbullu, AK Parti adayı olan Murat Kurum'un bu sorunları çözeceğini "Eski bakan, güven veriyor, İmamoğlu gibi zarta zurta değil yardıma gidiyor bu yüzden İstanbul'un sorunlarını o çözer" gibi ifadelerle Haber7 mikrofonuna anlattı. 

EN BÜYÜK SORUN: ULAŞIM 

Ulaşımın en büyük sorun olduğunu söyleyen vatandaşlar, metrobüslerin bozulmasından ve iş çıkış saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğundan yaka silkiyor. Tüm zamanın trafikte geçtiğini ve bir yerden bir yere gitmenin zorluğunu anlatan vatandaşlar İBB'nin ulaşıma yeterince 'çözüm' getirmek için çabalamadığını söyledi.

"ANCA ZEVKİNDE"

CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'nun İstanbul ile ilgilenmediğini ve hizmetlerin yetersiz olduğunu söyleyen bir teyze samimi cevabı ile gündem oldu. İmamoğlu'nun deprem döneminde 'kayak tatiline' atıfta bulunan İstanbullu teyze, "Kar yağıyor, kızak kaymaya gidiyor. Deprem oluyor, zarta zurta gidiyor. Anca zevkinde. İstanbul'un problemlerini ancak Murat Kurum çözer." dedi. 

"NEREDE VAR BİR DURUM ORADA MURAT KURUM"

İstanbul'un problemlerinin saymakla bitmediğini söyleyen bir vatandaş ise bu problemlere çözüm olarak AK Parti adayı olan Murat Kurum'u gördüğünü ifade etti. İmamoğlu geldikten sonra problemlerin daha fazla arttığını söyleyen vatandaş, "Allah bir daha İmamoğlu'nu başımıza getirmesin. Bu problemleri şu an ancak Murat Kurum çözer. Nerede var bir durum orada Murat Kurum" dedi. 

Yorumlar 32 Yorum Var
  • Vatandaş 17.02.2024 17:48
    10.56 yorum yapan vatandaş. 20 yıl akp hizmet etmeseydi bugün eve işe nasıl varırdın bilmem. Sen yapılanlar üzerine 5 yılda ne konmuş ona bak. Reklamlarında bile hizmetlerini gösterecek bir şey yok.
  • Guaidoglu 17.02.2024 13:14
    Kendiniz seçtiniz. Cocuklar dahi biliyor CHP çalışmaz. Erdoğan şimdi CHP den aday olsa çalışmaz.
  • Vatandaş 17.02.2024 10:56
    Kesinlikle sorunlar hakkında hepimiz şikayetçiyiz vatandaş olarak soruyorum (hiç bir parti yanlısı değilim) daha önce neredeyse 20 yıl ak parti yönetiminde olan İstanbul un sorunları neden çözülmedi yalnizca son 5 yılı mi dikkate alacağız aynı zamanda sayın Murat kurum daha evvel çevre ve şehircilik bakanımız değil miydi? İnşallah hizmet edecek olan alır.
  • Hüso 16.02.2024 09:49
    En büyük sorun trafik, daha büyük sorun millet trafikte beklerken emniyet şeridinden giden çakarli araçlar ve polislerin bunlara ses etmemesi. Genelge cikar, bir gun kontrol, iki gun kontrol sonra yine ayni.
  • Erhan Saim 16.02.2024 09:41
    Boşuna uğraşmayın insanları kandırmayın ulaşım sorunu çözülemez İstanbul'un üçte biri boşaltılır anca
Daha fazla yorum görüntüle