Haber7 Güvenlik Analisti Dr. Eray Güçlüer Türkiye-Mısır yakınlaşması hakkında "Türkiye'nin mevcut milli güç kapasitesiyle Mısır'ın yanında olması İsrail ve arkasındaki emperyalist güçlerin kurmaya çalıştığı dengeleri tersine çevirdi." dedi.

"SOZSUZ DÜŞMANLIK OLMAZ"

Güçlüer şu ifadeleri kullandı;

Düşmanlıkların kendi milli çıkarlarımıza engel olmasına izin vermememiz lazım. Ülkeler arasında ne sonsuz dostluk ve de sonsuz düşmanlık. Şu an düzelmek zorunda.

İSRAİL'İN ÖLÜM KAMPI

İsrail'in Filistinlileri toplamak istediği kıyı şeridinde 12 km karelik alan, 'Mevasi' bir ölüm kampıdır. 

ORTA DOĞU'DA OYUN BOZULUYOR

Türkiye'nin mevcut milli güç kapasitesiyle Mısır'ın yanında olması İsrail ve arkasındaki emperyalist güçlerin kurmaya çalıştığı dengeleri tersine çevirdi. Bundan sonra bizim Mısır'la çok daha güçlü ilişkilerimizin olacağını söyleyebilirim.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Vatandaş 17.02.2024 10:22
    Umutlu olmak istiyorum endişem, mısır da mübarek in yerine darbe ile başa geçen sisi ye güvenmiyorum zaman gösterecek neticeyi
  • Yakut 17.02.2024 04:49
    KONUŞ Hocam, konuş...!
  • Olabilir 17.02.2024 03:10
    Batının getirdiği, fakat sonra batıya sırtını çeviren siyasetçiler var. Sisi Türkiye'yi yanına alırsa, mısır bölgede güçlenir, batının prangalarını çözebilir, İslam aleminin uyanışına öncü olabilir!?
  • Semih Acar 17.02.2024 01:50
    Neden hala Müslümanlar ölüyor kardeşim daha neye sabırgösteriyoruz
  • Gaffar 17.02.2024 00:45
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR ALLAH MUTLAK BÜYÜKTÜR GÜÇ ve KUVVET SAHİBİDİR ALLAH MUTLAK GALİPTİR ALLAH MUTLAK YÜCEDİR ALLAH AZİZDİR HAKİMDİR ALLAH MUTLAK GALİPTİR ALLAH MUTLAK YÜCEDİR ALLAHIM
Daha fazla yorum görüntüle