Gezi kalkışmasının İlahiyatçısı diye komuoyunda tanınan İhsan Eliaçık Halk TV'de Gazeteci Şirin Payzın'a konuk oldu. Eliaçık yerel seçimlerde her ne olursa olsun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaybetmesi gerektiğini ve bunun için hangi isim gerekiyorsa ona oy verilmesi gerektiğini söyledi. 

'ERDOĞAN'I KİM YENECEKSE OYLAR ONDA TOPLANMALI'

Eliaçık, yerel seçimlerde temel stratejinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip'a kaybettirme üzerine olması gerektiğini söyledi.

AK Parti'nin karşısındaki en güçlü adayın desteklenmesinin gerekli olduğunu öne süren Eliaçık, "Bu seçimlerde buna odaklanmak, bunu kim yenecekse oyları onda toplamak gerekir. Bence zamanın gereği budur" dedi.

İhsan Eliaçık'ın ifadeleri şu şekilde:

İktidarı kullanan kişiye muktedir diyoruz. Bunun da günümüzdeki adı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu seçimlerde buna odaklanmak, bunu kim yenecekse oyları onda toplamak gerekir. Bence zamanın gereği budur. Adayların kim olacağı, hangisinin daha becerikli olup olmadığı, hatta onu yenecek kişinin aynı tıyneti taşıyıp taşımadığı bile önemli değil. Çünkü bu sistem içinde küçük bir geriletme olacaktır.

Yorumlar 196 Yorum Var
  • Misafir 19.02.2024 11:56
    Münafık akıl hocası olmuş
  • Hakan Yüksel 19.02.2024 09:00
    Sen hangi akılla kimlere hizmet ediyosun Erdoğan ın Türkiye ye her konuda yaptığı Türkiye'nin Türk Milletinin geleceği için bunca hayati önem arz eden saymakla bitmeyen hizmetleri hiç mi görmüyorsunuz bu nasıl bir akıl nasıl nasil bir zihniyet inanılır gibi değil bu davranış ancak Türkiye'nin Türk Milletinin düşmanlarına mahsus bir davranış zihniyet olabilir.
  • Abdullah kaleş 18.02.2024 01:58
    Zamanında cübbeli Ahmet Hoca bunun ne mal olduğunu söylemişti
  • ifeka 18.02.2024 00:20
    Mümafıkların akıneti neydi yaaa
  • pançetli 18.02.2024 00:20
    Ülkede ihtiyaç bitmez ama dem'li chp ye ihtiyaç yok
Daha fazla yorum görüntüle