CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül CHP’nin İBB Adayı Ekrem İmamoğlu için sitem dolu sözler söyledi. İmamoğlu'ndan lansman toplantısı için davet almadığını söyleyen Sarıgül, "Bana telefon gelmedi. İmamoğlu'ndan davet almadım, lansman toplantısına çağrılmadım. Kimse kusura bakmasın Mustafa Sargül tenedekeden teyyare değil. Çağrılmadığım yere gitmem." dedi

CNN TÜRK’te Hakan Çelik’in sunduğu Hafta Sonu programında açıklamalarda bulunan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP’nin İBB Adayı Ekrem İmamoğlu’na sitem etti.CHP yönetimine sitemini dile getiren Mustafa Sarıgül, belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürecinde görüşünün alınmadığını söyledi.

"MUSTAFA SARGÜL TENEKEDEN TEYYARE DEĞİL"

İmamoğlu'ndan davet almadığını belirten Mustafa Sarıgül "Yeni yönetimden siyasi nezaket beklerdim’ dedi.

Sarıgül şöyle konuştu;

"İstanbul'da 2014 seçimlerinde HDP, Saadet desteği yoktu. Bu gördüğün kardeşin 41 oy aldı. Kadir Topbaş gibi çok değerli bir isim vardı ona rağmen bu oyu aldım. İmamoğlu kampanyasına davet ederse katılırım, çalışırım onun için. İmamoğlu'ndan davet almadım. Lansman toplantısına çağrılmadım. Çağrılmadığım yere gitmem. Kimse kusura bakmasın Mustafa Sargül tenekeden teyyare değil. Çağrılmadığum yere gitmem. Bana kampanya için davet gelirse seve seve katılırırım."

NEZAKET DAVETİ

"Yeni yönetimden demokratik nezaket beklerdim. Demokratik nezaket şu, Vekillerin görüşünü almak. Önerimiz alınmadı aday belirlemede. Partim kimi aday gösterirse o çalışmaları yerine getiririm. Parti yöneticisi duvarcı ustası olmalı. Siyasi nezaketi elden bırakmamalı. Ustanın taşları ziyan etmemesi lazım. Kılıçdaroğlu'na sorulmalıydı, öneriniz, arzunuz var mı diye.

 

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Afk 18.02.2024 14:07
    Ağaya kahyalık yapıyordun ağa öldü by by.
  • benkemal gelim 18.02.2024 12:22
    çok vefalısın şişliyi yiye yiye bitiremedin bravo siyaset = yalan dolan haram günah...
  • misafir 18.02.2024 12:15
    ekoş seni öyle bir gönderecegizki uyudun zaman rüyanda bile göremiycen ama kabus görücen .abd elçisi ingiliz elçisi rüyanda olacak ekoş
  • Sinirli 18.02.2024 12:12
    Tenekeden teyyare değilsin zaten, sadece tenekesin o kadar.
  • mahmut dereli. 18.02.2024 12:07
    Yalanı gülerek söyleyen ekremin farklı versiyonu. Zamanın da yıldırım akbuluta gider sorunu anlatır oda özal a anlatır sorunu çözermiş bu yalancı.
Daha fazla yorum görüntüle