İstanbul Valiliği, sosyal medyada terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen 2 şüphelinin DEM Parti'nin Esenyurt'taki ilçe merkezinde yakalanıp gözaltına alındığını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya mecralarında terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının hazırladığı soruşturma dosyası ile Büyükçekmece 3. Sulh Ceza Hakimliğinin kararı kapsamında Esenyurt'ta 3 adreste arama yapıldı.

DEM Parti'nin Esenyurt'taki ilçe merkezinde yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. Buradaki aramalarda çok sayıda yasaklı yayın, gazete ile bölücü terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğraf ve posterleri ile dijital materyaller ele geçirildi.

Yorumlar 85 Yorum Var
  • Melda 21.02.2024 09:53
    Bunlara Macron ve Putin lazım. Bölücülere Fransa'nin ve İspanya'nın uyguladığı kanunları istiyorum. Cumhur ittifakı bu kanunları geçirsin. Gerekiyorsa referandum yapsın. Vatandaşlıktan cikarilsinlar tüm il, ilçe teşkilatları mal varlıklarına el konulsun.
  • Araphan 20.02.2024 18:46
    Esenyurt da toptan çözüm şart layık olduğu yere gitsin
  • mahmut 20.02.2024 18:14
    sen istediğin kadar bu partinin pkkypg ile ilgili yok türkiye partisi lütfen ayrıştırmayın deyin durun. adamlar aynı şeyleri söylemiyor ki...
  • Mustafa 20.02.2024 18:04
    Devlet dem,in ne mal olduğunu biliyor içindekilerle birlikte tüm üye olanlar pkklı değilmi meydenı daha ne kadar boş bırakacak içeride yetişsinler ülkenin ekmeğini suyunu yesinler dönüp birde maaş alsınlar sonra kurşun sıksınlar kürt sorunu var diye ortaya çıksınlar doğru bu ülkede bunlar sorun
  • %100TÜRK 20.02.2024 17:23
    Anayasa mahkemesi iyi takipetsin. Cumhuriyet savcıları iş başına. Seçtiğimiz vekiller üzerine düşeni yapsın.
Daha fazla yorum görüntüle