AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, dün Bağcılar’da E-Spor Merkezi’nde gençlerle FIFA oynadı. Kurum yaptığı açıklamada “İstanbul’da E-Spor turnuvalarını uluslararası turnuvalar haline getirmek için mücadele edeceğiz. İstiyoruz ki gençlerimiz burada güvenli bir şekilde vakit geçirsinler. Gençlerimiz sadece yarının gençliği değil bugünün karar vericileri” dedi. 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • rören 24.02.2024 12:55
    Murat Kurum a başkanlık çok yakışacak. Yolu açık ve bereketli olsun
  • Envers 24.02.2024 12:54
    CHP darbe yaptiramadi yaptiramayinca yirmi yıl geri bı ileri olmayincamillet 23 yıl rahat edip tsk da milletin ordusu haline gelince PKK eridi silah sanayimiz yerli olarak gelişti en son avans ucagimizda havalandı böyle giderse Chp ye rağmen epeyce yol katedicez İnşaallah
  • Adil İnan 24.02.2024 12:01
    Adalet ve Kalkınma Partisinin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'u , dolayısıyla Türkiye yi düşündüğünün ispatıdır Murat Kurum; CHP li bir çok İstanbul'u arkadaşım Murat Kurum 'a hiç düşünmeden oy veririm diyor. Fanatik olmayan Vatansever CHP tabanı kentsel dönüşüm için kesinlikle Murat Kurum'a oy verir.
  • KDR 24.02.2024 11:37
    Seçilmesi durumunda harika işler yapacağına inanıyorum. Bu seçim inşallah Olimposun çocuklarına karşı kazanır, kadim şehrimize hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edilir.