Batman'da 21 Şubatta yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarparak ağır yaraladığı 15 yaşındaki Viyan Toran Gelir, tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti. Gözaltına alınan sürücü adli kontrolle serbest bırakıldı.

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Kaza, 21 Şubat’ta sabah saatlerinde Batman- Siirt çevre yolunda meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Viyan Toran Gelir'e, plakası ve sürücüsünün ismi belirtilmeyen otomobil çarptı. Metrelerce havaya fırlayan Gelir, ağır yaralı olarak özel bir hastaneye sevk edildi. Gelir, 6 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

GÖZALTINA ALINAN SÜRÜCÜ ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

Gözaltına alınan sürücü ifadesinin ardından adli kontrolle serbest bırakıldı. Viyan Toran Gelir, bugün sabah saatlerinde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Gelir’in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek, Petrol Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Mahmut 27.02.2024 11:12
    İnsanlıktan çıkmış imansızlar şehir içinde bukadar süratle araba kullanmaz turkiyenin trafik anlayışı bu yaya yolunda durması gereken araçlar tam tersi son sürat geçiyorlar
  • Eyman 27.02.2024 10:57
    Suçlulardan birileri de o çocuğa acele ettiren minibüs ve transport! Durup durmamak arasında hareketlidirler! Yazık. Allah rahmet etsin, Allah ailesine sabırlar versin. çok üzüldüm.
  • dmr 27.02.2024 10:35
    bu nasıl adalettir kardeşim. yaya geçidi olan yerlerde araçlar yaya geçidini gördüklerinde durmaları gerekiyorken araçlar son hız seyir halinde kızımıza rahmet diliyorum. bu ülkedeki adalet sistemine güvenim sıfır sıfır sıfır.indirme bindirmeler yaya geçitini geçtikten sonra yapılır benim bildiğim
  • Misafir 123 27.02.2024 09:15
    Şöförün hatası yok sadece sürati var oradı yaya geçidi mi?
  • Misafir 123 27.02.2024 09:14
    Yola bakmadan geçilmemeli
Daha fazla yorum görüntüle