Kağıthane'de kayan kamyoneti durdurmak için kapısını açan sürücü, park halindeki otomobille kamyonet arasında sıkışarak yaralandı. Kamyonet 6 araca çarparak durdu. Bir kadın ve çocuğun ezilmekten son anda kurtulduğu kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza saat 09.15 sıralarında meydana geldi. Yeşilce Mahallesi'nde bir iş yerine kamyonetle kumaş getiren işçi yanlış kumaşı indirince kumaşı kamyonete geri yüklemek için şoförden yardım istedi. Kamyonetten inen şoförün yardımıyla kumaş kamyonete geri koyuldu. Bu sırada yokuş aşağı kendiliğinden hareket eden kamyoneti durdurmak için kapısını açan şoför park halindeki otomobil ile kamyonet arasında sıkıştı. Yaralanan şoför yere düşerken kamyonet park halindeki 6 araca çarparak durdu. Yaralının yardımına koşan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Bir süre sonra gelen sağlık ekibi olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı.

Bir mahalle sakini, “Arkadaş malzeme indirdikten sonra araç kaymaya başlamış, aracın dışında kamyoneti durdurmaya çalışırken iki araç arasında kalmış yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 6 araçta hasar var, el freni tutmamış" dedi. Bir kadın ve çocuğun ezilmekten son anda kurtulduğu kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • düşünmek gerek 27.02.2024 18:20
    Arkadaslar agzi olan konusuyor insallah bizim basimiza gelmez böyl Ed olay görünen oki aracin el freni zayif veyahut tam çekmemis araçlari park edergen ister binek olsun ister ticari muhakkak vitesi 1 e takalim bosta birakmayalim
  • müslüm 27.02.2024 18:07
    Fren patlamasi Türkere has bir özellik baska milletlerde yok böyle patlama :)
  • Sen 27.02.2024 17:42
    Adam sıkışmış geçmiş olsun Allah şifalar versin
  • Gizmo 27.02.2024 17:39
    Nedendir bilinmez hep Türkiyedeki aracların freni patlıyor Avrupada böyle birşeye rast gelmedim! Tabiiki bakımsızlık ve ihmaldendir . Sonra Otoyolda sol şeridi devamlı kullanandan Allah ilallah. Trafik işaretleri international değilmi döner kavşaklarda adadakine niye yol verilmiyor yol onun önceliği olduğu halde Ehliyeti Marketten almıştır ondan olabilirmi?
  • Nizam 27.02.2024 16:29
    Fark ettiniz ki kamyonet yavaşça hareket etmiş gidecek atlayip direkson başına geçip frene dokunacaginiz yerde kamyoneti durdurmaya çalışıyorsunuz .
Daha fazla yorum görüntüle