Mersin'de lise müdürü İsmet T. (43) ile oğlu Ahmet Oğuz T. (17), belediye otobüsünde yolculuk yapan R.P. (77) ve eşi H.P. (71) ile henüz bilinmeyen bir nedenden tartıştı. Baba ile oğlu, çifti darbetti. Olay anı otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

YAŞLI ÇİFTİ ÖLDÜRESİYE DARP ETTİLER

Olay, 15 Aralık 2023'te merkez Toroslar ilçesinde Mersin Şehir Hastanesine giden otobüste meydana geldi. İddiaya göre, bir lisenin müdürü olduğu öğrenilen İ.T. ile oğlu A.O.T. (17), kalp pili takılı olan, felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan ve böbrek yetmezliği çeken R.P. (77) ve eşi H.P. ile (71) tartıştı.

SALDIRI ANLARI ANBEAN KAMERAYA YANSIDI

Tartışma sırasında önce A.O.T. ardından da babası yaşlı çifte saldırdı. Kendine hakim olamayan okul müdürü yaşlı adamın tepesine çıkıp darp etti. O anlar ise otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

OKUL MÜDÜRÜ BABA TUTUKLANDI, OĞLU SERBEST BIRAKILDI

Görüntüleri yeni ortaya çıkan olayın şüphelilerinden baba ile oğlunun aynı tarihte polis tarafından gözaltına alındığı, ifadelerinin ardından İ.T.'nin tutuklandığı öğrenildi.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden, yaşlı bir çifti otobüste darp eden okul müdürüyle ilgili yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bilgi verilmesine müteakip adı geçen okul müdürü 17 Ocak 2024 tarihi itibariyle açığa alınmıştır ve idari tahkikat başlatılmıştır" denildi.

"17 OCAK'TA AÇIĞA ALINMIŞ"

Açıklamada, "Toroslar ilçemizde bir halk otobüsünde meydana gelen olayda, Tarsus ilçesinde görev yapan lise müdürü İ.T. ve oğlu ile engelli ve kalp hastası olduğu öğrenilen R.P isimli vatandaşımız ve yanındaki eşi arasında otobüste koltuk için tartışma çıkmış, büyüyen tartışma sonucunda okul müdürü ve oğlu, yaşlı adamı darp etmiş, olayın ardından yaşlı çift okul müdürü ve oğlundan şikâyetçi olmuştur. Şikayet üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturma başlatmış olup, gözaltına alınan okul müdürü İ.T., 17 Ocak 2024 tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır. Olay ile ilgili olarak Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bilgi verilmesine müteakip adı geçen okul müdürü 17 Ocak 2024 tarihi itibariyle açığa alınmıştır ve idari tahkikat başlatılmıştır" denildi.

 

Yorumlar 759 Yorum Var
  • Grkn 03.03.2024 10:46
    Bu şahıs hala görevde mi. Babasına bak oğlunu gör. Bu şahsın eğittiği çocuktan ne bekleyebiliriz.
  • İslam Sancağı 02.03.2024 12:51
    Avrupa kanunları patladı, çare belli.
  • halk 02.03.2024 00:58
    ceza yok ayni irak gibi olduk kim ne isterse yapiyor hele gucu gucu yene oldumu aslan kesilir hepsi zaten ceza almasini dusunmek hayak gibi o zaten olmaz
  • halk 02.03.2024 00:58
    ceza yok ayni irak gibi olduk kim ne isterse yapiyor hele gucu gucu yene oldumu aslan kesilir hepsi zaten ceza almasini dusunmek hayak gibi o zaten olmaz
  • Emir 02.03.2024 00:10
    En ağır ceza almaları ve meslekten ihraç edilmesi gerekir.Eğitimci ne kendi eğitilmiş nede çocuğunu eğitmiş. Başka çocukları nasıl eğitebilir ki???Yetkili merciler uyku moduna geçmezler İNŞAALLAH....
Daha fazla yorum görüntüle