Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu arasında tv100 canlı yayında gergin anlar yaşandı. Öztürk, Yörükçüoğlu'nun gazetecileri hedef alan açıklamalarına sert tepki gösterdi.

'YAZAR ÇİZER TAKIMI AMİGO'

Türker Yörükçüoğlu "Stadyum düzeni siyasete hakim oluyor. Liderler kulüp başkanı, genel merkezler kulüp yönetimi. Yazar çizer takımı amigo. Biz kutup olmak istemediğimiz için genel başkanımız bu düzeni yıkmak için siyasete girdiği için asla dahil olmaz buna." ifadelerini kullandı.

'SİZ KİMSİNİZ BANA AMİGO DİYECEKSİNİZ'

Hasan Öztürk, Yörükçüoğlu'nun açıklamalarına, "Ben 55 yaşındayım, 39 yıldır bu işi yapıyorum. Bana amigo derseniz ben sizi burada konuşturmam. Siz kimsiniz bana amigo diyeceksiniz?" diye konuştu.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • Okur 29.02.2024 12:35
    Kübra par senin karşında proğramda açıktan küfreden şaban var.önce o u proğramına alma sonra konuş küfürbaz insanın yayında ne işi var
  • Gerçek emekli 29.02.2024 10:57
    Her ideolojinin gazetecileri o ideojinin taniticisi savunucu pohpohcusu toplumu algı ile manipule edicisi. Bu amigomu efelenen hasan sormak lazım.
  • Kayı boylu 29.02.2024 10:16
    Nerde kaba saba insanlar var sa ipe toplanmış lar
  • tek 29.02.2024 10:02
    hasan abi eline sağlık adam çark etti
  • Naim 29.02.2024 08:38
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
Daha fazla yorum görüntüle