Muhalif kimliğiyle bilinen gazeteci Levent Gültekin Cumhur İttifakının İBB adayı Murat Kurum'un, AK Parti'nin çıkarabileceği en iyi aday olduğunu ifade ederek "Muhalefetin dağınıklığı, İmamoğlu'nun CHP içerisindeki operasyonları nedeniyle tabanda tepki çekmesi ve ilk 3,5 yılında aklı fikrini Cumhurbaşkanlığına ayırması. Bunlar çok talihsiz durumlar." dedi.

İmamoğlu ve Kurum'a yüzde elli şans tanıyan Gültekin şu ifadeleri kullandı;

İstanbul’un en temel endişelerinden biri deprem. Murat Kurum, Şehircilik bakanlığı yapmış ve oraya vurgu yapıyor. Daha halim selim bir tavrı ve üslubu var. Kazanma ihtimalini de daha yüksek görüyorum. Muhalefetin dağınıklığı, İmamoğlu'nun CHP içerisindeki operasyonları nedeniyle tabanda tepki çekmesi ve ilk 3,5 yılında aklı fikrini Cumhurbaşkanlığına ayırması. Bunlar çok talihsiz durumlar. İmamoğlu'nun aklı cumhurbaşkanlığında bu yüzden İstanbul'u ihmal etti ve toplumun aklında 'İstanbul'u basamak olarak mı' kullanıyor düşüncesi var.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • yahya 01.03.2024 18:28
    istanbulu ekremden kurtarın. resmen istanbullulara zulüm yapıyor.
  • kamer süresi 01.03.2024 10:45
    israilin helakı için lütfen herkes bu akşam başında bir kez euzu besmele çekerek kamer süresinin 45. ayeti olan (seyühzemul cemu ve yüvellüned dübur) ayeti kerimesini 1000 kez okuyalım hep birlikte okuyalım bakın görün israil nasıl da darma dağın olacak.
  • Vatandaş 01.03.2024 08:27
    Chp liler bile seçimden sonra Chp yi ekremden kurtaran bu millete teşekkür edecek inanın bunu. Dille söyleyemeseler de yüzlerinden okuyacaksınız memnuniyeti.
  • ülkücü 01.03.2024 07:34
    ekrem seçimlerden sonra siyasetten silinecektir. Chp koltuğunuda kendi eliyle verdi onunlada ters düştü. eee hadi yeni parti kur sende chp oylari bolunsun :)
  • Vatansever 01.03.2024 00:44
    Yazılı Basın ve görsel Medyadan izlediğim kadarıyla benim şahsi görüşüm çok sinsi kibirli iki yüzlü iş yapmayan gösteriş meraklısı rakiplerini ve halkımızı küçük gören basite alan aklı fikri yukarılarda beceriksiz ülkemiz için faydadan çok zararı olacak tehlikeli kurnaz malum bir şahıstır ekrem
Daha fazla yorum görüntüle