Gittiği çoğu yerde protesto ile karşılaşan Lütfü Savaş ile ilgili sosyal medyada bir depremzedenin tepkisi de dikkat çekti. Videoda kayıt alan kişiye yönelik 'Çekim yapma, niye çekim yapıyorsunuz' sözleri de duyuldu.

Kentsel Dönüşüm karşıtı açıklamaları ile bilinen Lütfü Savaş'a yönelik kentin tepkisi dinmezken son olarak bir depremzedenin isyanı da sosyal medyada gündem oldu.

"SEN NEREDEYDİN LÜTFÜ SAVAŞ?"

Depremzede vatandaş Savaş'a, "1 yıldan beri neredeydiniz? Ama bugün sen kendin için geldin. Şu an sana çok tepkiliyim. Ben cenazelerimi gömerken sen neredeydin? Deprem olduğu zaman sen neredeydin Lütfü Savaş? Ben konuşuyorum, sen konuşmayacaksın. Ben cevabını isteyeceğim senden. Çok tepkiliyim sana karşı ama üslubumu bozmuyorum." sözleriyle tepkisini gösterdi.

GÖRÜNTÜ ALINMASINI ENGELLEDİLER!

Videoda; görüntü alınmasına engel olunmaya çalışılması da dikkat çekti. Kayıt alan kişiye yönelik 'Çekim yapma, niye çekim yapıyorsunuz' sözleri duyuldu.

Yorumlar 39 Yorum Var
  • Envers 03.03.2024 15:50
    Adam kentsel dönüşümü engellemek için bütün yetkisini kullanmış ve başarmış
  • Gültepeli bjk 03.03.2024 15:48
    Halkın üzüldüğü kadar ağladığı kadar bunlar neüzüldü dem nede vicdanları sızladı bunlara chpkk birdaha oy verirseniz sizlere yazıklarrr olsuun illede AKP
  • TiGeR 03.03.2024 15:34
    Ekonomi kötü diye vatandaş oy verecek sanıyorlar. La bu CHP ekonomiden de kötü durumda. Hiç birşey yapmamak için oy mu istenir?
  • Dedem 03.03.2024 15:30
    Hatay li akıllı olsun, vatandaşı bu hale getiren zihniyet hangi yüzle gelip oy istiyor.
  • Alia 03.03.2024 14:57
    Engeller tabi görüntü alınmasını…
Daha fazla yorum görüntüle