İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un seçim kampanyası çerçevesinde, “Sevdamız İstanbul” isimli bir klip hazırlandı. Kampanya çerçevesinde İstanbul’un dört bir yanı “Nisan Gelecek Yüzler Gülecek” billboardları ile donatıldı. İstanbul’un 39 ilçesinde 1 milyon ev ve iş yerinin önüne kırmızı karanfil bırakıldı.

“Nisan Gelecek Dertler Bitecek” sloganıyla İstanbul’un sorunlarının hızlıca çözüme kavuşturulacağını vurgulayan klip; gecenin karanlığında, İstanbul’un siyah, beyaz yansıtıldığı görüntüler ile başlıyor. Klibin devamında elinde kırmızı karanfillerle sokaklarda yürüyen ve o karanfilleri dükkanların, evlerin önüne bırakan bir kişi görülüyor. Klipte karanfil, İstanbul’un mevcut sorunlarına yönelik ‘çözümü’ tasvir ediyor. 

Klibin son sahnesinde Murat Kurum, elinde karanfil ile İstanbullulara, “Dertlerin bittiği, yüzlerin güldüğü ‘Çilesiz bir İstanbul’u çok özlediniz, biliyorum. Umutla, aşkla, heyecanla hep birlikte el ele verip bu aziz şehri hak ettiği günlerine kavuşturacağız.” diyerek, ‘Çilesiz İstanbul’u müjdeliyor.İşte çok beğenilen o klip...

 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Seda56 04.03.2024 20:57
    Ekrem efendi ortalıklarda gezip çalıştırmadılar deyip duruyor İstanbullu çok iyi karar vermeli inşallah ekreme bir şans daha vermezler sayın kurum çok iyi bir seçim elbette ama her olasılığı düşünmek lazım kararsızları nasıl ikna edebiliriz diye çaba harcamalılar bence
  • sami 04.03.2024 18:14
    o öyle değil , refah gelecek yüzler gülecek
  • Hidatey 04.03.2024 17:34
    Şu kliplere para vereceğinize bi iki garibana faydanız olsun be. hasta bi çocuğa şifa olsanız mesela,.
  • Gültepeli bjk 04.03.2024 17:18
    Emeklii maaş zammıı bizim için bayramdır tabi bir sene sonra degil buu Mart sonu Ramazan bayramı nda
  • Bilal 04.03.2024 17:13
    Bu mübarek insana iyi bakın yeni bir Kadir Topbaş doğuyor. İyi düşün İstanbul lu afette kar tatiline giden mi yoksa gece gündüz afet bölgesini terketmeyen mi daha kıymetli.
Daha fazla yorum görüntüle