Kayseri'de yaşayan 79 yaşındaki İsmi Bulduk'un cumhurbaşkanı sevgisi güvenlik kameralarına yansıdı. Yaşlı kadın sevgisini, seçim ofisi önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın flamadaki fotoğrafını öperek gösterdi. Görüntülerin ardından konuşan Bulduk, Erdoğan'ı oğlu gibi sevdiğini söyledi.

ÖNCE SEVDİ, SONRA ÖPTÜ

Kayseri'nin İncesu ilçesinde yaşayan 79 yaşındaki İsmi Bulduk seçim ofisi önündeki parti flamasının yanına gitti. Bulduk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın buradaki fotoğrafını önce sevdi, daha sonra öptü.

O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I OĞLU GİBİ SEVİYOR

Bulduk'un evinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafları yer alıyor. Yaşlı kadın, Cumhurbaşkanı'nıoğlu gibi seviyor.

'O BENİM CİĞERİM, DÜNYA BİR YANA RECEP TAYYİP ERDOĞAN BİR YANA'

Bulduk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini belirterek, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını görüp öptüm. O benim oğlum, onu çok seviyorum. O benim ciğerim. Dünya bir yana Recep Tayyip Erdoğan bir yana" dedi.

 

Yorumlar 74 Yorum Var
  • Kürtoğlu Osman 08.03.2024 17:44
    Hani pahalılık konusunda Tayyip Erdoğan a atıp tutuyorlarya , bunu söyleyenler birincisi önce yapılan hizmetleri görmezden geliyorlar ikincisi dünya konjüktürünün "bunda covid 19-Kahramanmaraş depremi-savaşlar-tabii afetler ve yangınlar gibi etkisi dahil"etkisini göz ardı edip maaalesef bilerek karalıyorlar , teyzem saf ve temiz bir anadolu annesi helal olsun.
  • Yoruma gerekvarmı 07.03.2024 13:06
    İşte liderlik İşte gerçek den Milletinin adamı Böyle öpülür hemde ağzı Dualı bir Anâ tarafın dan bunu Negi Bi yorumu Olabilir ki!????..
  • Tayfun 07.03.2024 11:02
    Tayyip Erdoğan'ın yanında kendi gibi 20 kişi olsa bizi kimse tutamaz
  • konuk 07.03.2024 10:41
    Sağolasın teyzem Allah hayırlı ömürler versin sana
  • Atalay 07.03.2024 10:01
    Nankorler kadar nankor olmayanlarda var
Daha fazla yorum görüntüle