Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı'ndaki teknik arıza dolayısıyla seferler sabah saatlerinde yapılamadı.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı'mızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz yapılamamaktadır." denildi.

DURAKLARDA İNSAN SELİ OLUŞTU

Seferlerin durdurulması nedeniyle metro hattındaki istasyonlarda yoğunluk oluştu, Üsküdar ve Altunizade istasyonlarında turnikelerin önüne bant çekildi.

Belli bir süre boyunca metro girişlerinde yolcuların alınmamasının ardından; arızanın giderilmesiyle, seferler normal seyrine döndü.

TÜNELLERDEN YÜRÜYEREK İSTASYONLARA ULAŞTILAR

Üsküdar-Çekmeköy metrosunda gece ve sabah saatlerinde yaşanan arızalar nedeniyle bazı araçlar istasyona ulaşamadı.

Arıza yapan metrodaki yolcular ise çareyi tünelde yürüyerek istasyonlara ulaşmaya çalışmakta buldu. O anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı. 

HENÜZ BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

Öte yandan CHP'li İBB yetkililerinden konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Birçok İstanbullu vatandaş, sabah saatlerinde yaşanan arıza nedeniyle okul ve iş yerlerine geç kalırken; CHP İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB danışmanı Murat Ongun, mağduriyete sessiz kalmayı tercih etti.

AK PARTİ ADAYI MURAT KURUM'DAN AÇIKLAMA

Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak; CHP'li İBB'nin beceriksizliğine dikkat çekti.

Kurum yaptığı paylaşımda "İstanbul bu sabah da bildiğiniz gibi. Bozulan metrolar, işlerine gitmeye çalışan ancak yolculuğu çileye dönüşen İstanbullular. İstanbul’u bu beceriksizliğe teslim etmeyeceğiz! Nisanda kurtuluyoruz." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar 42 Yorum Var
  • Yalnız kurt 07.03.2024 15:48
    Nasıl yönetilmek istersen öyle yönetilirsin İstanbullu bu şarlatanı kendisi getirdi yani kendim ettim kendim buldum göndermekte istanbullunun elinde 5dakika düşün istanbul'un 5 yılını heba etme.
  • Cem 07.03.2024 15:35
    Beş yılda her şey çok güzel oldu,İstanbul’da ..Yalanoğlu cambazı sahne aldı ve dabara dubara..Cehape den ne hayır gelmiş bu millete..Milletin sinesine saplanmış bir ihanet hançeridir cehape!
  • İsmail 07.03.2024 14:56
    Yeni yaptılar metroyu kapıları kendi kendine açılır, kendi kendine durur, bu da duruyor işte.
  • UFO 07.03.2024 14:52
    Oy verenler düşünsün ya (:-)
  • hamit 07.03.2024 14:46
    israf yok . idare edin işte . ekrem geldiği günden beri istanbulun tüm üst geçitlerini boy boy resimleri ile doldurdu sürekli onu yaptık bunu yaptık diye reklam yapıyor . .bakım onarımada o kadar para kaldı . i
Daha fazla yorum görüntüle