CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleri partiyi karıştırdı.

Büyükşehirlerde DEM desteğini kaybetme endişesi yaşayan CHP Genel Merkezi de resmi açıklamayla DEM'den özür diledi. Açıklamada "Belediyelerimizin kapıları dün olduğu gibi bugün de herkese sonuna kadar açık olacak" denildi.

İMAMOĞLU'NDAN ÖZEL'E TALİMAT: BU KADINI İHRAÇ ET

Sürecin devamında ise İstanbul'da endişesine kapılan Ekrem İmamoğlu'nun Özgür Özel'i arayıp "Bu kadını ya partiden ihraç et ya da sözlerini düzeltsin" diye talimat verdiği öğrenildi.

CHP MEDYASI DA TUTUŞTU

Gazeteci Fatih Portakal, DEM Parti çıkışıyla gündeme oturan CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın olduğunu vurguladı ve daha sonra Portakal eski bir görüntüyü de paylaşarak “Kanıtlayamam ama talimatı Kılıçdaroğlu'ndan aldığını düşünüyorum” diye konuştu.

Yorumlar 85 Yorum Var
  • Cay 10.03.2024 11:02
    Geçiniz,kk rte ye çalışan bir truva atıdır,gözünü kırpmadan yaktı ülkeyi
  • Yusuf 08.03.2024 23:42
    Portakal bu partide faşizan tutum oldu olası var hiç bitmedi ki 28 şubat döneminde halkın seçtiği millet vekiline yemin ettirmemek için kürsüyü işgal ederek seçilmiş milletvekilini dışarıya atan zihniyet bunların demokrasi anlayışı kendileri gibi düşünmeyen yaşama şansı.tanimayan demokrasi anlayışına sahipler.
  • Zafer sadul 08.03.2024 20:04
    Bu portakalı ne zaman soyacaklar bakalım
  • Ne deyim 08.03.2024 19:55
    mr port. anladık pkk uşağısınız. ülke umurunuz değil.
  • Apali 08.03.2024 19:24
    Bunlarda düşünce özgürlügü felan yok
Daha fazla yorum görüntüle