ABD destekli PKK/PYD'nin paravan örgütlerinden olan 'Kadınların Birleşik Devrim Hareketi'nin (KBDH) sözcüsü Hevi Sayra PKK'nın televizyon kanalında yaptığı açıklamada DEM'i överek seçim sonrası kayyum atamalarına karşı sokağa çıkılması gerektiğini söyledi. Açıklamanın Ankara'da da CHP ile sağlanan "Kent uzlaşısı" sonrası gelmesi dikkat çekti.

ANKARA'DAKİ "UZLAŞI"

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde skandal 'Kürdistan' sözleri ortaya çıkan Ahmet Özer'i aday gösteren CHP/DEM Ankara için de yeni bir karar aldı. DEM, 3 ilçede aday çıkarmayacaklarını duyurdu.

İstanbul'un Esenyurt, Mersin'in Akdeniz ve Toroslar ilçesinde CHP ile anlaştıklarını duyuran DEM, Ankara'da 3 ilçede (Polatlı, Yenimahalle ve Bala) belediye başkan adayı göstermediklerini açıkladı.

Terör elebaşı Mustafa Karasu DEM Parti-CHP işbirliğine överek "Kayyumları da götürmeli.'Yeni belediyeler de kazanacağız' diyorlar. Böyle yapacaklar doğrusu budur. Bu yönüyle çalışmalar yapılıyor." demişti.

PKK'DEM DEM'E ÖVGÜ VE SELAMLAR

Terör örgütü 'Kadınların Birleşik Devrim Hareketi'nin (KBDH) sözcüsü Hevi Sayra DEM'in seçimlerdeki Ankara Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Gültan Kışanak'ı tebrik ederek başta cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ olmak üzere bütün DEM üyelerini selamladı.

TERÖR ÖRGÜTÜ KBDH'DEN SEÇİMLER SONRASI SOKAK ÇAĞRISI

DEM'in kazandığı alanlarda seçim sonrası kayyum atanmasına karşı açıkça sokak çağrısı yapan Sayra "Öyle ki yarın bugün bu belediyeler yeniden kazanıldığında onları fiili meşru mücadeleyle de savunmanın çok önemli olduğunu düşünüyoruz." dedi.

İşte terör örgütü KBDH sözcüsü Hevi Sayra'nın ö sözleri;

Demokratik mücadelede rol oynayan ve bedeller ödeyen Gültan Kışanak'ın adaylık başvurusunu önemli görüyoruz. Yine zindanlardaki dünkü HDP bugünkü DEM Parti'den tutsak olan kadın arkadaşları da buradan selamlamak isteriz, Figen Yüksekdağ'ı ve siyasette emek veren öncü kadınları saygıyla sevgiyle anmak isteriz. Eşbaşkanlık sistemi bir kazanımdır bu topraklarda ama örneğin DEM Parti içerisinde bile bazı çatlak sesler olduğunu biliyoruz. 

Öyle ki yarın bugün bu belediyeler yeniden kazanıldığında onları fiili meşru mücadeleyle de savunmanın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Seçimlerden sonra Erdoğan ve Bahçeli ittifakının, Saray rejiminin yeniden kayyum atam olasılığı çok yüksek dolayısıyla da bu hazırlıkla ele almak gerektiğini düşünüyoruz.

Bir direniş siperi olarak buraları savunmak kayyumlara karşı savunmak, sokak hareketini büyütmenin bir vesilesine dönüştürmek oldukça önemli.

KBDH'NİN KURULUŞU

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, DKP-Kadın Komünarlar Birliği, Maoist Komünist Partisi, MLKP-Komünist Kadın Örgütü (KKÖ), PAJK, THKP-C/MLSPB' gibi terörist gruplar birleşip Kadınların Birleşik Devrim Hareketi (KBDH)'ni kurdu. 

Yorumlar 97 Yorum Var
  • Faro 16.03.2024 13:28
    Allah size fırsat vermesin,
  • Alim 10.03.2024 09:10
    ALLAH iman akıl fikir basiret feraset fetanet hidayet kurtuluş nasip etsin. Cahillik gafillik ve ahmaklıktan korusun.
  • Haydar Kurt 09.03.2024 16:36
    Türkiyeye ikinci bir istiklal harbi lazım ülkeyi PKK dan DEM den YPD den temizlenecek istiklal mahkemesi kurulucak 24saatta olay kararara bağlanacak vatan hainleri kurşuna dizilecek bu ülkeyi temizleyeceğiz inşallah.
  • Mehmet 09.03.2024 12:23
    Bu pisliği cenabeti nokta operasyonla yok edin.gittigi yerde sozculuk yapar.
  • misafir 09.03.2024 11:34
    özerklik dediniz .kent uzlaşması dediniz dedinizde dediniz ortagınız chp ile bir türlü bölemediniz bu vatanı .siz dedikce bizde sizi gömüyoruz .hepinizi gömeriz bir çakıl taşı dahi alamazsınız bu ülkeden
Daha fazla yorum görüntüle