Mübarek Ramazan ayında yurdun birçok noktasına kurularak vatandaşın hizmetine sunulması planlanan iftar çadırı CHP'yi rahatsız etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) zabıta ekipleri, Kadıköy’de kurulan AK Parti’nin iftar çadırını kuşattı. Alanda onlarca zabıta aracı ve personeli hazır bekletiliyor.

İBB yönetimince zabıta ekiplerine, sabaha karşı iftar çadırına operasyon yapılması ve çadırın sökülmesi talimatı verildiği öğrenildi.

"MÜBAREK AYDA YAPILACAK İŞ Mİ?"

Çadırın kurulduğu alana gelerek incelemeler yapan AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Veli Arslan, İBB'nin iftar çadırını kapatmasına tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

"Sıkıntı yapmışız. Bakar mısınız. Kaç tane zabıta aracı. Minibüsler, otobüsler, kamyonlar... Sanki çok büyük bir sıkıntı var. 50 tane arabayı yığmışlar böyle.

Çadırın etrafına bakın. Sanki çok büyük bir şey var. Çadırın dört tarafını çevirip kapatmışlar. Bu nasıl bir zihniyettir. İnsanların iftarını engelleyecek nasıl bir mantıktır. Ben anlamayamadım.

Bir bakın ya Allah rızası için. Mübarek ayda yapılacak iş mi? Dertleri nedir anlayabilmiş değilim."

Yorumlar 187 Yorum Var
  • adıbelli 12.03.2024 16:30
    siz kurban kesim yerlerini yıkarken mübarek gün değilmiydi
  • Erhansaim 12.03.2024 11:55
    Hadi bunlar yapmış ,hani koskoca hükümet İçişleri uyuyormu muhalefet teyken bunlar böyle yaparsa , iktidar olurlarsa düşünemiyorum olacakları
  • bülent duman 12.03.2024 11:26
    Bunlar hizmet düşmanı
  • Huso 11.03.2024 13:31
    Dertleri ne bunların diyorsunya ! Dertleri islamla müslümanla chp bu milletin dinini yıkmak engellemek için kurulmuştur ama başaramıyaçaklardır.
  • vatan önce 11.03.2024 13:19
    bu alçaklık karaktersizlik kimlan bunlar bunlar ne sanıyor kendini şimdi gel deme bunlara oy veren kişiler sende vijdan şeref namus ahlak karakter varsa bunları görürsün ama görmezsen sezin ne din iman vijdan şeref olmayan insanlığın yüz karasısınız bunların kim olduğunu zekası zihniyeti bozuk bile biliyor
Daha fazla yorum görüntüle