Yaşamını yitiren meslektaşı Kayhan Yıldızoğlu'nun cenaze törenine katılan usta oyuncu Şener Şen, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlere “Gidin yav” diyerek tepki gösterdi.

Çiçek Taksi, Selena ve Akasya Durağı gibi televizyon tarihine damga vuran dizilerde rol alan Kayhan Yıldızoğlu, 90 yaşında hayatını kaybetti.

Bugün son yolculuğuna uğurlanan Yıldızoğlu'nun törenine katılan Şener Şen, vatandaşların yanına gelerek fotoğraf çektirmek istemesinden rahatsız olarak "Gidin ya" diyerek tepki gösterdi.

9 Mart'ta yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarından dolayı 90 yaşında hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu için Levent Camii'nde cenaze namazı kıldı. Törene katılanlar arasında Yıldızoğlu'nun eski eşi Suna Yıldızoğlu, Müjdat Gezer, Meltem Cumbul ve Menderes Samancılar gibi isimler vardı.

Yorumlar 93 Yorum Var
  • metin 13.03.2024 15:19
    birileri cenazeye ünlü biri ile fotoğraf çektirip hava atmak için katılmış . ne dandik karakterler var .şener şen iyi yapmış da kovalamış onları
  • Vatandaş ! 13.03.2024 02:19
    Cenaze CAMİ de mi ? Camide ise bunun ne işi var ?
  • Aslı gibi. 12.03.2024 12:55
    Ya anlamıyorum cenaze var milletin derdi bir ünlü ile resim çektirmek.. Ayıp ya Allah 'dan korkun..Şimdi medya Şener şeni suçlar yok resim çektirmesi yok kendini beğenmiş.En yakın ardaşını kaybetmiş millet resim derdinde..
  • Misafir 12.03.2024 12:49
    kibarca olmaz kardeşim diyebilirdi. Bu tepkiyi gerektirecek, sık boğaz bi durum göremedim.
  • Was 12.03.2024 08:08
    Bütün derdi bir foto çektirip sosyal medyada yayınlamak olan, töre, değer, kural kaide, inanç değerleri bilmeyen insan müsveddesine laf yok. İnsanların acılarına saygı duyan birine laf var. Fotoğraf çektirseydi linç ederlerdi, yok yaşlandı bu yüzden reklam peşinde v.s neler neler yazacaklarıdi. İnsan harcamak ne kadar kolay. Büyük ustayı, dünkü şımarık yetmelerle karıştırdın galiba.
Daha fazla yorum görüntüle