Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan TV100 ekranlarında yayınlanan Gürkan Hacır İle Taksim Meydanı Programında CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka’ya, "Siz İYİ Parti adayını suçluyorsunuz. Mansur Yavaş MHP’nin adayı değil miydi? Neden CHP’den aday oldu?" sorusunu sordu. 

TV100 ekranlarında yayınlanan Gürkan Hacır İle Taksim Meydanı Programına yorumcu olarak katılan Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan’ın CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka’ya Mansur Yavaş ile ilgili sorduğu soru gündeme damgasını vurdu. 

Telefonla programa bağlanan Nazlıaka, Cengiz Topel Yıldırım’ın CHP’den aday olmak istediğini iddia etti. İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel’inde Ankara’dan bağlandığı programda Burhan şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Mansur Yavaş daha önce Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye başkan adayı oldu, Sayın Devlet Bahçeli’ye bir mektup gönderdi dedi ki: Partiyi CHP’lileştiriyorsunuz dedi ve arkasından da CHP’den aday oldu. Her siyasi partide bu tür adaylıklar olabilir. Mansur Bey CHP’lileştiriyorsunuz dediği partiden aday olunca sorun yok da niçin Cengiz Topel Yıldırım İYİ Partiden aday olunca sorun var? dedi.

Bu soru üzerine Aylin Nazlıaka bu soru yanlış bir sorudur, diyerek geçiştirmeye çalıştı.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Halil 15.03.2024 11:17
    “Soru yanlış bir soru” diyor nazlıaka, demekki evinde elektrikler gitmiş, dersine iyi çalışamamış
  • Apali 15.03.2024 10:49
    Bunlar dansös gibi kıvırmasına iyi biliyor.Yalan ordusu bunlar
  • Nermiye 15.03.2024 10:23
    Merdiveni tersinden yürütecek kadar inkılapçı!
  • Bersoy 15.03.2024 10:21
    Bunlarda ki sıkıntı köşeye sıkıştıkları vakit " ben hatırlamıyorum " ,moda oldu bunlarda galiba.
  • Sabri 15.03.2024 08:58
    Chp nedir? Ters yone gidenlerdir....
Daha fazla yorum görüntüle