İyi Partili Buğra Kavuncu katıldığı canlı yayında Ekrem İmamoğlu'na göndermede bulundu.Kent uzlaşısını eleştiren Kavuncu İyi Parti seçmeni bunu içine sindirmez diyerek ekledi "DEM'le ittifak yapılıyor. ve DEM'in İBB meclisinde muhtemelen bu seçimden sonra DEM'in bir meclis grubu olacak"dedi gruba sahip olacak.

AMAÇLARI İBB MECLİSİNDE DEM GRUBU KURMAK 

İttifak kapsamında bu yolla ilçelerde CHP listelerinden aday gösterilen DEM Partililerin toplamda 20 üye sayısını bularak İBB Meclisi'nde grup kurması hedefleniyor. HDP'nin İBB Meclisi'nde grup kurması demek, İstanbul için alınacak birçok kararda blok halinde söz ve oy hakkına sahip olmaları demek. Özellikle, ana dil ve yer isimleri konusunda doğu illerinde provokasyondan provokasyona koşan DEM'lilerin İstanbul'da da grup sayesinde bu yönde hareket etmesi bekleniyor. Daha kötüsü PKK terör örgütünün Kandil kadrosu tarafından belirlendiğinden şüphe edilmeyen isimlerden oluşan bir grup, CHP eliyle Türkiye'nin en önemli şehrinin meclisinde bir araya gelmiş olacak.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • Hakan Sönmez 19.03.2024 16:38
    İyi partinin seçmeni mi varmış?
  • Mustafa 19.03.2024 16:25
    Bu işlerin başında sizin CB adayı olarak önerdiğiniz Ekrem var, buna ne diyeceksin?
  • vatandaş 19.03.2024 16:03
    Bu konuşan kişi ve parti bu terörüstleri meclise girmeleri için çalışan konsorsuyumun içideki günleri bu millet unutmadı siz hala bu oluşumun içindesiniz kimseyide inandıramazsınız uyanık millet ittifakcıları
  • Aytek 19.03.2024 15:51
    Daha kaç günlük seçmeniniz var da bir teamülünüz varmış gibi konuşuyon ki. Laf ola beri gele. Haa dem in de ortağının da... İkisi de midemi bulandırıyor o ayrı.
  • Gültepeli bjk 19.03.2024 15:07
    Altılı masa sevicileri şimdide reklamlara soyondunuz yancılar
Daha fazla yorum görüntüle