Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın yeni filmi beğeni topladı. 

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Hamza Dağ, bir taraftan da çektiği reklam filmleriyle seçim kampanyası süresince adından söz ettiriyor. 

Projelerini anlattığı “Yeni Çevre Yolu” ile “İzmirim Kart” ilgili daha önce yayınlanan reklam filmleri beğeni toplayan Dağ’ın yoğun bir emekle üzerinde çalışılan yeni filmi de yayınlandı. 

İzmir’in değişik mekanlarında ve birbirinden farklı meslek gruplarından oluşan görüntülerin yayınlandığı filmde Hamza Dağ’ı, orkestrayı kusursuzca yöneten “şef” rolünde görüyoruz. 

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ, filmi, sosyal medya hesaplarından “Güzel İzmir’imizi ahenkle yönetecek, en güzel şarkıları birlikte söyleyecek, bu şehrin tüm hayallerini birlikte başaracağız.” Mesajıyla paylaştı. 

Filmde, “Biz İzmiriz, Başarabiliriz” vurgusu ön planda tutulurken Dağ’ın seçim kampanyasının ikinci aşamasında kullanmaya başladığı “Birlikte Başaracağız” sloganını da filmin sonunda görüyoruz.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • laik izmir 19.03.2024 23:30
    izmir laiktir laik kalacak dediler mi izmirin yüzde 50 lisi chpye hazırdır. boşuna kazınmayın.
  • MUZAFFER NAFİZ 19.03.2024 22:20
    Ak Parti İzmir'i kazanmak için sadece İzmir'e özel alkollü içeceklere vergi indirimi yapması lazım. Malum, İzmir demek Rakı-Balık- Kavun demektir.
  • Hans 19.03.2024 19:50
    İzmir izmirdir değişmez, onlara odun lazım odun..! Nasilsaniz öyle yönetilecek siniz başka çare yok hayırlısı.!
  • Fhhj 19.03.2024 19:29
    diyarbakir da kafa neyse izmirde de o.hizmet şu bu hikaye.
  • Sayın 19.03.2024 19:19
    İzmirliler kazanma şansı nedir akp nin
Daha fazla yorum görüntüle