Kağıthane’de bir servis aracının şoförü, kendisine çarpan otomobilin sürücüsüne “neden bana çarptın” diye sorunca oğluyla birlikte 5 kişi tarafından darbedildi. Saldırı anları kameralara yansırken, araçtaki kadınların panikle kaçtığı kavgaya karışan saldırganlar yakalandı.

"NEDEN BANA ÇARPTIN"DEDİ KAVGA ÇIKTI

Geçen Pazartesi günü saat 18.00 sıralarında Kağıthane Yeşilce Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre akşam saatlerinde işçileri almaya gelen Turan S. yönetimindeki 34 FOJ 50 plakalı servis aracına, Zekeriya M. idaresindeki 34 LCN 424 plakalı Tofaş marka otomobil hafif şekilde çarptı. Kısa bir tartışmanın ardından servis aracı işçileri almak için konfeksiyonun önünde durdu. O esnada araçtan inen şoför Turan S., Zekeriya M.‘nin yanına giderek “neden bana çarptın” dedi. Ancak Zekeriya M. bu soruya iddiaya göre hakaretle karşılık verdi. Bunu duyan Turan S.’nin oğlu İlker S., Zekeriya M. ile kavga etmeye başladı. Aracından inen Zekeriya M. ve çevredeki arkadaşlarıyla servis aracına binen Turan S. ve İlker S.‘ye saldırdı. Ortalığın bir anda karıştığı olayda 5 kişi tarafından saldırıya uğrayan baba ve oğlu dakikalarca darbedildi. Kavga esnasında servis aracındaki kadınlar panikle araçtan inip kaçıştı. Araçtaki şoför Turan S. gaza basarak ilerlemek istedi. Ancak saldırganlar tekrardan peşinden koşarak şoförü bir kez daha darp etti. Yaşananlar ise kameralara anbean yansıdı.



 

Yorumlar 27 Yorum Var
  • adem 21.03.2024 16:27
    bunun neresi masum yahu neden serbest bırakılıyorllar ilk davaya kadar al içeri oradaki bir kişinin canını kanat kurtarabilirmi bu serseri mayınlar derhal temizlenmeli
  • Hasan 21.03.2024 15:30
    İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM CEZASI GELMELİ İDAM CEZASI GELMELİ İDAM CEZASI GELMELİ İDAM CEZASI GELMELİ İDAM CEZASI GELMELİ İDAM CEZASI GELMELi.
  • Adalet 21.03.2024 15:08
    Bir yerde adalet yoksa işlenen suça ceza verilmiyorsa sonuç bu olur. Bir insanın malına veya canına zarar veriliyorsa karşılığı hapis olmalı ki tekrarlanmasın. Bu adamlar ve bunu gören başkaları nasıl olsa hapis yok deyip başka bir yerde başka insanlara daha kötüsünü yapacaklar. Böyle adalet olmaz. Toplumda huzur güven kalmaz.
  • BORA 21.03.2024 14:51
    bunlara gerekli cezayı verecen serbest bırakan savcıya iki katını vericen
  • ADANALI 3HİLAL 21.03.2024 14:38
    BENİM BİLDİĞİM TEK ŞEY trafik suçluları 10 yıl ehliyeti alınacak ARABASI TAMAMIYLE TRAFİKTEN MEN OLACAK , HADİ SUÇ İŞLESİNLER BAKALIM.
Daha fazla yorum görüntüle