Diyarbakır'da tartıştığı trafik polislerin üzerine otomobili sürüp, olaya müdahale etmek isteyen kişiye çarparak kaçan Y.E.Y., kendisini yakalayan polis memuruna, 3 yakınıyla birlikte saldırdı. Takviye ekiplerin gelmesiyle kaçan 4 şüpheli aranırken, otomobil trafikten menedildi sahibine ise 48 bin TL idari para cezası kesildi.

POLİSE SALDIRI KAMERADA

Dün akşam saatlerinde Diyarbakır- Şanlıurfa kara yolu üzerindeki bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. Şüphe üzerine durdurulan 35 BZG 293 plakalı otomobilin sürücüsü Y.E.Y. ile trafik polisi arasında tartışma yaşandı. Otomobildekilerin de inmesiyle tartışma büyüdü. Bu sırada çevredekiler araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Başka bir trafik ekibi daha gelerek olaya müdahale etmeye çalıştı. Kargaşa sırasında sürücü, otomobiline binip hareket ettirdi. Trafik polislerinin üzerine otomobili süren Y.E.Y., tarafları ayırmaya çalışan bir kişiye çarptı. Yere düşen kişi ezilmekten son andan kurtuldu. O anlar cep telefonuyla görüntülenirken, trafik polisleri de otomobili takibe aldı.Sürücü yaklaşık 1 kilometre sonra otomobili bir siteye bırakıp kaçmak isterken kendisini takip eden trafik polisine yakalandı. Polis, sürücü Y.E.Y.’yi durdurup, işlem yapacağını söyledi. Bunun üzerine tekrar tartışma yaşandı. Y.E.Y., telefonla yakınlarını çağırdı. Taksiyle gelen 3 kişi ile sürücü Y.E.Y., trafik polisinin etrafını sararak darbetmeye çalıştı. Y.E.Y. birkaç kez polise yumruk atmaya kalkıştı. Trafik polisinin çağırdığı takviye ekibi gören Y.E.Y. ile 3 yakını kaçtı. O anlar kameraya yansıdı.

 

Yorumlar 307 Yorum Var
  • Laz53 27.03.2024 15:08
    Polislerin çoğu eğitimsiz ve kanunun kendilerine vermiş olduğu yetkilerden habersizler.Savunma sanatını iyi öğrenmeliler.Devletin vermiş olduğu silah ne işe yarıyor.Çek indir yere bak nasıl it sürüsü gibi dağılıyorlar.
  • fikri 27.03.2024 10:53
    bir devlet polisini bu şekilde ezdiremez
  • ahmet 27.03.2024 10:21
    Polis biri silahımı alıp beni yada başkasını öldürecek diye korkuyor. Ya polise silah kullanmada tam yetki verin yada hiç silah vermeyin boşuna maddi manevi ağırlık etmesin..
  • dumanlı 27.03.2024 08:50
    Vatansızlar
  • ahmet 26.03.2024 18:29
    yetkılıleri göreve davet ediyorum polisimizi inciten bu curuhların sonunu merak ediyorum
Daha fazla yorum görüntüle