Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Tekirdağ’daki temasları kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi Aydoğdu Mahallesi Kadın ve Gençlik Merkezi’ni de ziyaret etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TELEFONLA BAĞLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Bakan Göktaş ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin ardından toplantıya katılan Erdoğan, "Roman kardeşlerimizin ne kadar kararlı durduklarının haberlerini bu süreç içinde aldım. Pazar günü sandıklara gideceğiz, inanıyorum ki Roman kardeşlerim sandıkları patlatacak" diye konuştu.

Salondakilerin "Evvelallah" karşılığını vermesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Roman kardeşlerim kendilerini vatandaş yerine koymayanlara sandıklarda en güzel cevabı verecek. Gerek Edirne gerek Tekirdağ gerekse Kırklareli’nde böyle bir patlamanın olması o kibirli tiplere en güzel cevap olacaktır." ifadelerini kullandı.

"Bu seçimde bunu yapmaya var mıyız" diye soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, salondaki Roman vatandaşlardan "Hiç şüpheniz olmasın" yanıtını almasının ardından "Öyleyse kararlıyız, hazırız" karşılığını verdi.

 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • İftara erismek 30.03.2024 16:05
    İstanbul başta CHP nin elinde olan Türkiye'nin birçok metropol belediyesinde trafik akmıyor kitleniyorsa 31 nart seçiminden sonra ülkemiz bekediyesi Ak Parti belediyeciliği yonetirse Ramazanda her aksam iftarda muradına erervatandaşımıza afiyet olsun ama chp de kalmaya devam ederse o zaman inşallah ümit ederizki belki bir sonraki iftarda hatta sahurda belki evinde oluuruz diye dusunuruz
  • Ruhkalp 30.03.2024 15:32
    Roman kardesler herdaim buvatanin oz evladi olarak goren tayyip beyi desteklerler
  • Soylu 30.03.2024 11:57
    Vermezler çünkü maaşlarından vergi kesilmedi