Türkiye genelinde oy kullanma işlemi sona erdi. 34 siyasi partinin katıldığı seçimde, 61 milyondan fazla seçmen oy kullanırken sandıkların yüzde 96,87'si açıldı. Seçim sonrası CHP medyası dini değerleri aşağılamaktan geri durmadı.

TELE1 ve Halk TV ekranlarında seçim değerlendirmesi yapan Merdan Yanardağ ve Mehmet Tezkan alçak sözler sarf ederek İslamiyet'i hedef aldılar.

AK Parti seçmenine siyasal İslamcılar diyerek hakaret eden Yanardağ, "Milletin değerleriyle, bu ülkenin ilerici, cumhuriyetçi, demokratik kimliğiyle kavgalı olan siyasal İslamcılardır. Siyasal İslamcı AK Parti'dir. Bu ülkeye bedevi gericiliğini İslam dini diye dayatmaya çalıştırlar." dedi

AK Parti seçmenine 'Hükümet Müslümanları' diyen  Tezkan ise, "İktidar ne yaparsa yapsın itaat eden, ne yaparsa yapsın ona onay veren geniş bir dindar muhafazakar kesim var. Biz onlara "hükümet Müslümanları diyoruz. O hükümet Müslamanları acaba hükümet kısmını atıp tekrar eskiye 'Ya biraz vicdanlarımızda var sızlıyor' diye dönecekler mi? Mutlaka döneceklerdir. Döneceklerinin de işaretleri var. Çoğu sandığa gitmedi." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 144 Yorum Var
  • Misafir 03.04.2024 15:39
    İslamı kötülemek için hükümet islamlığı terimini icat ettiler vallahi tebrikler :) Bunların ilericilik ve buluşlarının bu sözlerden ileri geçmeyeceğine yemin edebilirim . sizleri tebrik etmek lazım çünkü yobaz islmiyet diyerek başımaza deaşı ve türevlerini saran ve bu seküler laiklerin ana mimarıları yüz yıl boyunca toplumumu çok iyi imar etti !
  • Aydın 03.04.2024 13:58
    {Halk İktidara ders verdi, CHP de halka ders verecek} Bir vatandaşın yerel seçimler için güzel bir tespiti
  • nihat88 03.04.2024 13:05
    Bunlara demokrasi fazla geliyor,hazmedemiyorlar.Bunlara konuşma hakkı vermeyeceksin.Bunlar için yoruma da gerek yok ama....
  • Samiri 03.04.2024 11:52
    konuşana değil , konuşturana bak. Bu millet ne kadar Dinine sahip çıktı ve Müslümanın temsilcisinin yanında oldu gördük..
  • Murat 03.04.2024 10:25
    Cehennem odunu seni.
Daha fazla yorum görüntüle