İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından makam odası boşaltılmaya başlandı.

Seçim sonrası İYİ Parti'de peş peşe gelen istifaların ardından kurultay kararı alınmıştı. İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener'in aday olup olmayacağı merakla bekleniyordu. Akşener kararını duyurdu.

ODASI TOPLANDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda aday olmayacağını açıkladı. Akşener yazılı açıklamasıyla son kararını duyurmasının ardıdan İYİ Parti Genel Merkezi'nde hareketli dakikalar yaşanmaya başladı. Kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını açıklayan iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, makam odasındaki kişisel eşyalarını toplattı. Akşener'in eşyaları poşetlere konularak genel merkezden çıkarıldığı anların görüntüleri de ortaya çıktı.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • ömer 08.04.2024 21:48
    arkasından ittifak yapmayacağını ilan etti ama çok manidardır partili seçmen kendisini hiçe saydı ve chp ve dem in ittifakını destekledi, kendisi siyasi mefta oldu, vatan ve millet ise bilinmezliğe doğru yol almakta
  • Erkan 08.04.2024 21:43
    IYI Partililer gidip CHP oy orani yüksek olsun diye oy verdiniz. Ama nerdeyse hepiniz Türk düsmanlarisiniz. Genel Secim olsa kendi partilerine oy verirlerdi. Bütün PKK uzantilari aslinda yasaklanmali ye yok edilmeli bence.
  • Dönme dolap 08.04.2024 21:40
    Iyi Parti'nin kuruluş amacı Sağdaki oyları sağ görünümlü sola hizmet eden iyi Parti'ye taşımaktı ama baktılar ki Oylar zaten direkt sola geçiyor CHP'ye taşındı kuruluş amaçları gerçekleşmiş partilerine gerek kalmamış oldu. piyon başka bir yerde kullanılmak üzere toparlanıp gidiyor Belki de yaşlandı artık yerine başkaları gelir maskesi düştü işe yaramıyor buruşturulup atılıyor
  • kurtoğlu 08.04.2024 18:47
    Nasıl hatırlayacağız seni biliyor musun? Tarihin tozlu sayfalarında bir hiç gibi.
  • Akıncı 08.04.2024 18:20
    Yaw başpakan olucekti hani.Badireti bağlantı 6 masada kendine harakiri yaptı
Daha fazla yorum görüntüle